U ringu
Foto: Alo/Alo

 

Bivša vlast uhapsila je Dragana Džajića, legendu srpskog fudbala i Crvene zvezde, a njegova starija ćerka Sanja, koja je poslanica Srpske napredne strane, kaže da je to jedino što bi u životu želela da zaboravi.

- Uhapsili su ga zarad skupljanja jeftinih političkih poena. Volela bih da se to nije desilo, to me u tom ljudskom smislu i sada boli. Ali ništa nam nisu uradili! Sve što misle da su nam uradili – nisu! Nisu uspeli da nas slome, nisu uspeli da nas obeshrabre, nisu uspeli danas uplaše - ispričala je Džajićeva ćerka u našoj emisiji „U ringu”.

Govoreći o tim danima, rekla je da je najveću snaga i stub njihove porodice bila njena majka. Ona je uspela da u tom trenutku zaštiti dve ćerke, Sanju, koja je tada krenula u srednju, i Draganu, koja je još bila u osnovnoj školi:

- Majka nije dozvolila da mi na bilo koji način budemo ugrožene. U kući je bila gvozdena, vojnička disciplina, škola je bila na prvom mestu. Njoj dugujem zahvalnost za sve.

Pravila u domu Džajićevih su bila jasna, obrazovanje je bilo na prvom mestu, te je Sanja, odmah posle studija našla posao.

Sanja Džajić

Foto: Alo!

 

 

- Od majke sam ceo život slušala kako je ona završila fakultet, odmah dobila posao i postala najmlađi tužilac u zemlji. Logično, i ja sam posle fakulteta našla posao, mislila sam da niko nije važniji od mene kada sam dobila prvu platu, kada sam, svojim radom mogla da doprinesim - kazala je gošća emisije „U ringu”.

Ipak, kancelarijski posao nije bio ono što je želela u životu:

- Zainteresovala sam se za politiku, tu vidim priliku da pomognem, da doprinesem... Govorili su mi da je teško biti u parlametnu, da je to posao koji traje ceo dan, a ja imam malu decu... Ali sve to može da se uskladi, pogotovo kada vam je cilj da radite za napredak svoje zemlje.

Džajićeva kaže da ne misli da odustane od političke arene uprkos pokušajima dela opozicije da od Skupštine napravi cirkus. Šta je rekla o Nadi Macuri, sa kojom deli poslaničku klupu, zašto posebno pominje Irenu Vujović, ministarku za zaštitu životne sredine, saznaćete u emisiji „U ringu”, koja se emituje svakog petka u 20 sati na Alo! Jutjub kanalu.

 

Prve cipele i obavezan trening

 

Govoreći o privatnom životu, Sanja Džajić je ispričala da je trening jedina stvar za koju uvek nađe vremena. Tu, kako naglašava, nema izgovora i nema preskakanja treninga. Otkrila nam je da je od prvog zarađenog dinara kupila cipele. Taj par obuće čuva i nosi još uvek.

 

Strah, mržnja i inferiornost

Hejterski komentari na društvenim mrežama nisu zaobišli ni Džajićevu ćerku. Pisali su joj svašta, vređali su je. Na sve to Sanja Džajić ima jedan komentar:

- Strah, mržnja i osećaj inferiornosti su pozadina. Ne mogu takvi komentari da me poljujaju, samo mogu da me razočaraju. Sretala sam ljude koji su pisali te ružne stvari. Nikada niko od njih vam neće reći u lice to što pišu. Oni nisu hrabri.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading