Miloš Petković
Foto: Printscreen/Printskrin

Danas je u okolini Uba uhapšen Miloš Petković, jedan od vođa lažnih ekologa, zbog posedovanja droge. Petković, koji je bio jedan od organizatora brojnih protesta u režiji opozicije pod plaštom borbe za zaštitu životne sredine, priveden je nakon što je policija zaustavila automobil u kom se nalazio, a kod njega je pronađeno više od 20 grama droge. Kako saznajemo, sa njim je uhapšen i lažni eko aktivista Nemanja Pavlović.

Ovo hapšenje baca novo svetlo na aktivnosti lažnih ekologa koji su u poslednje vreme bili u centru pažnje javnosti. Njihovi protesti protiv navodnih ekocida i zagađenja životne sredine privukli su dosta pažnje, ali su takođe izazvali sumnje u autentičnost njihovih zahteva i motiva.

Ovakav događaj postavlja pitanje prave prirode aktivnosti lažnih ekologa i da li iza njih stoji nešto više od borbe za zaštitu životne sredine. Hapšenje vođe ovakvog pokreta može da otkrije dublje slojeve njihovih aktivnosti i da razjasni da li postoji povezanost sa drugim kriminalnim aktivnostima.


Kako saznajemo, policija je u okolini Uba zaustavila automobil u kom se nalazio pomenuti Petković i kod njega je pronađeno više od 20 grama droge.

Protiv njega je podneta krivična prijava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Opa

11.10.2024 21:08

Alkoholicari ,narkomani ,lopovi ,lazovi .nikada Srbija nije imala gore ljudi u opoziciji.

Cile

11.10.2024 21:27

Lazni ekolozi i sumnjivi momci su u prvim borbenim redovima opozicije.Sad vidimo ko su zapravo oni.

Ana

11.10.2024 22:00

Ništa to nije čudno,tako se oni finansiraju.