Željko Marjanović
Foto: Printscreen/Printscreen

- Počastvovan sam poverenjem koje su mi ukazali predsednik stranke Miloš Vučević kao i predsednik IO Darko Glišić da obavljam ovu izuzetno značajnu i odgovornu funkciju u Gradskom odboru u Loznici. Trudiću se da predanim radom opravdam to poverenje i da zajedno sa stranačkim kolegama unapredim funkcionisanje stranke u Loznici, kao i da našim sugrađanima budemo oslonac za sve probleme sa kojima se susreću. Vodimo se politikom predsednika Srbije Aleksandra Vučića koja jasno pokazuje da su građani na prvom mestu i Srpska napredna stranka u Loznici će slediti taj put, poručio je Marjanović.

- Izražavam duboku zahvalnost dosadašnjiem predsedniku Vidoju Petroviću na neizmernom doprinosu u radu i funkcionisanju Gradskog odbora i svim rezultatatima koji su ostvareni u periodu dok je vršio funkciju predsednika Gradskog odbora u Loznici. Iskreno verujem da ćemo nastaviti sa jačanjem organizacionih kapaciteta uzdajući se u najsnažniji resurs kojim raspolažemo,a to su upravo ljudi - dodao je.

Marjanović je načelnik Mačvanskog upravnog okruga od 22. decembra 2022.godine, kao i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

U prethodnom periodu bio je dugogodišnji direktor Ustanove za fizičku kulturu „Lagator“, kao i lozničkog Javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“.

Željko Marjanović je rođen 23. septembra 1975. godine u Loznici. U rodnom gradu je završio osnovnu i srednju školu, a Policijsku akademiju u Beogradu. Oženjen je i otac je troje dece.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading