Branko Ružić
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Gostovanje nekog iz vladajuće koalicije na opozicionim medijima je vrlo retko, što i sama Đilasova glasila potvrđuju u svom tekstu i takođe ocenjuju gostovanje Branka Ružića kod njih kao INCIDENT.

A poseban je incident i skandal od početka do kraja njegovo gostovanja, s obzirom na to kakvim je narativom govorio! 

Odmah na početku svog gostovanja Ružić je izgleda imao posebnu potrebu da istakne, kako navodi, ali bez objašnjenja, da Srpska napredna stranka nije "pojela" Socijalističku partiju Srbije i dodao:

- Da li donosimo odluke unisono, uglavnom da. Nekad je bolje igrati unisono, ali da prethodno dobro promislite o toj ideji - rerkao je za N1 Branko Ružić, a onda se dotakao velike afere Dragana Đilasa, koju je želeo da opravda - afera 619 miliona!

 - Ta priča Đilas, Šolak, šta ono pričaju – Đilas 619 miliona… Pa neka ga uhapse - istakao je on... 

Kako je Branko Ružić rekao, bez srama i blama, uvek je „bolje biti deo sistema, ali ne bilo kog sistema". 

To verovatno treba da znači da će iz državne kase da uzima i dalje pare, a po državnom vrhu da pljuje na Šolakovim medijima! 

Ružić je tokom gostovanja pritajeno kritikovao državno rukovodstvo, a potom se ograđivao od Srpske napredne stranke. Nastup Branka Ružića na ovoj televiziji oduševljeno su hvalili hejteri iz opozicije.

Ovim povodom oglasio se i Ivica Dačić, koji je rekao: 

Ministri Dačić i Ristić potpisali sporazum

ministarstvo informisanja i telekomunikacija

 

 

- Kao što znate, opšte je poznata politika Socijalističke partije Srbije i moja lično. Ponosni smo na sve rezultate koji su postignuti, i spremni smo na tu saradnju sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem, da nastavimo i dalje u interesu Srbije. Svaki drugačiji pristup nije politika SPS-a, i može da predstavlja samo pojedinačne i lične stavove - rekao je Dačić za Informer.

A ovaj sramni nastup već je našao simpatizere! Tim povodom prva se oglasila osvedočena hejterka Biljana Lukić.

 

 

- Jutros smo posle sto godina videli profi razgovor novinarke i predstavnika vlasti. Danica Vučinić odlična, Branko Ružić utreniran za hod po žici. Pristojno neslaganje, bez politikanskih ispraznih optužbi i lupetanja. Univerzum iznad sns jurišnika - navela je Lukićeva na platformi Iks.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Predrag

24.10.2024 14:30

E Branko Ružiću,baš si prava,smrdljiva guzica,nedostojan bilo kakve funkcije.Takvi kao ti,odmah trebaju da prekinu,da se bave politikom.To što ti činiš, je ispod svakog nivoa,jednog odgovornog političara.SRAMOTNO I BEDNO.