Boško poludeo zbog Parovića

D. Ramadani | vesti 2018-08-09 16:35:47 2018-08-09 16:35:47

Lider Dveri Boško Obradović zatražio je od Dragana Đilasa, osnivača Saveza za Srbiju, da ni po koju cenu ne prihvata da u tu koaliciju uđe Miroslav Parović sa svojim Narodnim slobodarskim pokretom, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora bliskih opozicionarima.

Alo!/Rajko Ristić

- Boško ne želi ni da čuje da u koaliciju uđe Parović, te preti da će napustiti savez ako se tako nešto desi. Iako zvuči čudno da Obradović može da uslovljava Đilasa, istina je da su njih dvojica bili u sjajnim odnosima još dok je Đilas bio gradonačelnik, te su čak gradom kružile priče da je Đilas finansirao Dveri. Boško se sada nada da će mu stari prijatelj ispuniti želju i da Parović neće biti deo saveza - objašnjava naš izvor i dodaje da se lider Dveri uplašio nakon što je najavljeno da će u Savez za Srbiju ući i DSS, a poznato je da oni imaju ozbiljan sukob sa potpredsednicom Narodne stranke Sandom Rašković Ivić.

- Sukob Parovića i Obradovića, koji su najpre bili politički partneri, traje godinama. Parović je 2012. godine isključen iz Dveri, i tada je počeo njihov politički okršaj. Parović je Obradovića optuživao da je šizofrena ličnost i američki čovek, a Obradović je tvrdio da je Parović sluga Aleksandra Vučića - podseća naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je posle svega toga bilo kakva saradnja Obradovića i Parovića apsolutno nemoguća.

Doduše, da je Dragan Đilas i te kako spreman da ispunjava želje lidera Dveri Boška Obradovića, potvrđuju i njegovi intervjui, a u kojima priznaje da su on i Obradović i te kako slični.

Tako je u intervjuu za jedan nedeljnik izjavio da mu je pomalo smešno kada neko dođe i počne da ističe razlike po pojedinim pitanjima između Boška Obradovića i njega.

- Naravno da te razlike postoje, ali i mnogo tema o kojima mislimo isto - tvrdi Đilas.

Đilas: Nije lako ni Dverima

Đilas je u jednom nedeljniku komentarisao i prozivke svojih simpatizera na račun Dveri:

- Slušam i danas: te kako ćete, te prihvatili ste Dveri... Čekajte malo: i ti ljudi iz Dveri su prihvatili nas, ni njima nije bilo lako da to urade.

Expand player
Pogledajte više