Dačić je besan što mu stranka propada!

J. Đondović | vesti 2016-03-13 21:43:49 2016-03-13 21:43:49

Nakon što je Ivica Dačić, lider SPS-a, prognozirajući moguće izborne rezultate svih stranaka rekao da će SRS imati nula odsto podrške, odnosno da na izborima neće dobiti niti jedan jedini glas, predsednik radikala Vojislav Šešelj je u svom maniru rekao da Dačić blago rečeno “lupeta”.

Dejan Briza

- Dačić je besan zato što mu stranka nezaustavljivo propada. Stari socijalisti mu svakim danom sve više okreću leđa, a on je kompromitovan raznim kriminalnimn aferama, kako svojim, tako i aferama svojih saradnika poput Ružića, i time što je potpuno izdao politiku Slobodana Miloševića.

U meni vidi krivca što su mu kola krenula nizbrdo, pa je nervozan i svašta lupeta - kaže Šešelj. On dodaje da će Dačić biti taj koji će ostvariti loše rezultate na izborima.

- On će se boriti za cenzus i pitanje je da li će ga preći, a kada je reč o radikalima, istraživanja pokazuju da smo mi cenzus prešli odavno i da ćemo ostvariti odličan rezultat - kaže Šešelj.

Upitan da li se pronalazi u Dačićevim rečima: “Milošević se okreće u grobu kada vidi ko mu sve na isti dolazi”, budući da je među prvima 11. marta posetio Miloševićev grob, lider radikala kaže da je uveren da je Dačić mislio na nekog drugog.
- Biće da je reč o Vulinu ili Vučeliću, jer su oni izdali Miloševića, a ne ja.

Expand player
Pogledajte više