Dačićeva Maja golih nogu na Ostrogu!

I. Žigić | vesti 2017-07-25 14:00:30 2017-07-25 14:00:30

„Što se tiče podignute haljine, to je bilo na zidu koji se nalazi van kapija manastira”, kaže nam Pavlovićeva.

Instagram

Maja Pavlović, članica Socijalističke partije Srbije (SPS), inače mis bikini fitnesa Srbije i Balkana, a u javnosti poznata kao „Dačićeva cica“, slikala se na zidinama manastira Ostrog bosa i zadignute haljine iznad butina, te sve to objavila na svom Instagram profilu. 

Naime, iako se nalazila na mestu na kojem sasvim sigurno ne priliči da se slika bosa i sa zadignutom haljinom, te da se prsi i pući, Pavlovićeva je upravo to uradila i ponosno slike podelila sa pratiocima na društvenim mrežama. Da stvar bude gora, uprkos tome što je dobila i nekoliko komentara u kojima joj se spočitava takvo poziranje na Ostrogu, ona u tome ne vidi ništa sporno. Tako je za „Alo!” rekla da je ipak bila ispred samog manastira, a ne u njemu (?!).

- Tamo su svi bili bosi jer je običaj da se i penje do gore bos, svi su bili tako. A što se tiče podignute haljine, to je bilo na zidu koji se nalazi van kapija manastira, te nije bilo u okviru samog manastira, već ispred. Ne bih nikako takva bila unutra - rekla nam je Pavlovićeva, te dodala da je spavala u gornjem manastiru.

No, uprkos tome što je rekla, ona je odmah nakon našeg razgovora obrisala sporne slike sa svog Instagrama.

Da je takvo poziranje ispred manastira Ostrog krajnje neprimereno, ističe za „Alo!” Jovan Janjić, crkveni hroničar i autor knjige o patrijarhu Pavlu „Budimo ljudi”.

- Bog i sveti njegovi imaju ljubav prema svim ljudima, pa i prema grešnicima. Od svih se traži pokajanje. Ako neko pristupa tako velikoj svetinji kao što je manastir Ostrog, valja prići pobožno i pokajnički, a ne doći na to mesto da se čini novi greh ili neko drugi navodi na greh - napominje Janjić.

Inače, Pavlovićeva je poznata po provokativnim fotografijama, na kojima uglavnom u prvi plan stavlja svoju pozadinu i grudi, koje je prošle godine uvećala.

Na njenim profilima na društvenim mrežama tako se mogu naći i fotografije na kojima pozira sa liderom SPS-a Ivicom Dačićem, Brankom Ružićem i drugim socijalistima, ali i one iz Skupštine Srbije.

Expand player
Pogledajte više