Dežurna mrziteljka Srba podržala proteste! Nada se da ćemo propasti (FOTO)

E.A. | vesti 2018-12-22 22:13:14 2018-12-22 22:13:14

Predsednica Vlade Republike Hrvatske od jula 2009. do kraja 2011. godine i predsednica HDZ-a, Jadranka Kosor, pružila je podršku protestima "Saveza za Srbiju"

profimedia

Hrvatska političarka je poznata kao žestok mrzitelj Srba i Srbije.

Bila je glavni zagovornik tužbe Hrvatske po kojoj je Srbija počinila genocid.

"Hrvatska neće povući tužbu za genocid protiv Srbije. Neću dozvoliti nikom da revidira hrvatsku istoriju, niti da govori da li Hrvatska sme da slavi godišnjicu "Oluje", odnosno Dan pobede i domovinske zahvalnosti, kao i Dan hrvatskih branilaca", govorila je Jadranka Kosor dok je bila na vlasti.

Kosorova je nedavno ponosno objavila na svom Tviter profilu fotografiju na kojoj pozira sa bivšim predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

Takođe, Tadić je podršku za kritiku Aleksandra Vučića upravo dobio od Kosorove, kod koje je odlazio klečeći, izvinjavajući se i moleći za oproštaj.

Naime, Kosorova podržava Tadića jer podržava slabu Srbiju, Srbiju koja gubi, Srbiju slabiju od Hrvatske. 

Pročitajte još:

Vučić je u ustaškoj knjizi, nedavno promovisanoj na HRT-u sa Aleksandrom Karađorđevićem prikazan kao najveći problem za Hrvatsku, dok je Tadić njihov mezimac, što je više nego logično.

Tako je bilo i večeras. Kosorova mrzi Vučića i jaku Srbiju, pa je nakon trećeg protesta Saveza za Srbiju pozdravila demonstracije.

Političarka sa izrazitim antisrpskim stavovima se nada da će oni koji su protiv Srbije na ulici uzeti vlast.

Naravno i Đilasove pristalice su oduševljene podrškom Jadranke Kosor.

Expand player
Pogledajte više