Vujović: Đilasu ne smetam ja, nego to što više ne može da živi po tajkunskim pravilima!

Ana Ilić | vesti 2018-02-23 16:21:22 2018-02-23 16:21:22

Đilas udario na ženu!

Promo

Irena Vujović, Foto: Promo

Irena Vujović, predsednica Opštine Savski venac koja je među prvima na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd", našla se na meti najprljavije kampanje vođene od strane pristalica Dragana Đilasa! Kako saznajemo, ovaj brutalan napad na mladu i uspešnu ženu, kojim se ona optužuje da je od dolaska na vlast zaradila neverovatnih četiri miliona evra, naredio je direktno kandidat za gradonačelnika Dragan Đilas, a stravične uvrede na njen račun izneli su Beba Balašević, Željko Veselinović , Jelena Maćić, ali i Đorđe Višekruna, novinar "Tabloida" koji je radio u pokrajinskoj Vladi Vojvodine dok je Bojan Pajtić bio na njenom čelu, a sada je blizak saradnik Dragana Đilasa. On je izneo najgore seksističke uvrede na račun Irene Vujović.

- Ako budete imali želju da je*ete ovu moralnu nakazu inače pristojnog fizičkog izgleda dobro pazite na kondom jer su preko nje prešli bataljoni SNS funkcionera pre nego što je kao go*no isplivala na površinu. Vučić mi se sam žalio da nije sposobna za tehničku sekretaricu i kafe kuvaricu, ali je očigledno imala kvalitete u krevetu sa finansijerima SNS! Inače spodobu sa slike dugo i dobro poznajem i ne pričam napamet! Treba je je*ati, ali bezbedno uz dobar kondom, to je njen posao, a ovo što je danas na Savskom Vencu je plod Vučićeve negativne selekcije - napisao je on uz objavljenu sliku Irene Vujović.

Povodom prljave kampanje koja se vodi protiv nje oglasila se i sama predsednica Opštine Savski venac Irena Vujović saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Posle monstrupznog spota u kome maskirani muškarci pozivaju na ubistvo predsednika Vučića i mene, nisu me iznenadile nove, najprizemnije optužbe pisane, sada je to jasno, rukom Dragana Đilasa. Njemu, Đilasu, očigledno nije strano da građanima predlaže da umesto olovke na izbore ponesu oružje, ali i da vređa uspešne žene. Ne smeta Đilasu Irena Vujović, njemu smeta uspeh koji svakim danom, zajedno sa Beograđanima, postiže ova gradska vlast. Njemu smeta uvođenje reda u Beograd, jer je Đilas navikao da živi po svojim tajkunskim prilivima, u čijem je centru samo jedan čovek, Dragan Đilas. Njemu smeta Aleksandar Vučić i njegova politika borbe za bolju Srbiju i za kvalitetniji život svakog građanina naše zemlje. Neka Đilas nastavi sa besmislenim lažima, neka nastavi i sa pretnjama i pozivima na linč. Mi nastavljamo borbu za lepši Beograd i za bolji život svih građana. Borbu za sve ono što je Đilas uništio i ponovo želi da ruinira svojom pljačkaškom politikom - navodi se u saopštenju Irene Vujović.

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov za „Alo!“ kaže da nije iznenađen time što Đilas napada žene.

Milenko Jovanov, Foto: Printscreen Youtube

 - Očigledni su očaj, strah i panika kod Đilasa i ostalih iz lopovsko - tajkunske koalicije. Počelo je sve od spota u kojem su je stavili zajedno sa Vučićem i gde im pucaju u glavu. Na to je Irena rekla da rade šta hoće, a mi ćemo da radimo za građane i evo njihovog odgovora. Bedno i jadno da jadnije ne može da bude, ali postavlja se pitanje ko je naredio prljavu kampanju? Dokazani lopov Đilas koji je ojadio sve što je mogao, uništio sve čega se dotakao, zadužio Beograd za 1.2 milijarde evra, napunio svoje džepove, a beogradskoj deci ostavio crkotine pacova - kaže Jovanov, pa nastavlja:

- Ali me sada jako zanima da li će da se oglase svi oni koji se zalažu za prava žena i osude ovu bednu kampanju osoba koje Ireni ne bi mogle ni cipele da obrišu, ili će po svom običaju ponovo da dokažu svoje licemerje i pokažu da “principi” za koje se zalažu ne važe za one koji su im politički neistomišljenici i da je prema Vučiću, njegovoj porodici i onima koji ga podržavaju svako blaćenje, ne samo dozvoljeno, nego, iz njihove perspektive, čak i poželjno - navodi on.

Poslanica SNS-a Marija Obradović kaže da je sramota što opozicija, u nedostatku političkih programa i predloga za bolji život Beograda, na najprostiji način i seksistički vređa aktuelnog favorita za gradonačelnika.

Marija Obradović, Foto: Rajko Ristić

 - Zar oni, samozvani, a rekla bih očigledno i lažni borci za ženska prava, da na taj način govore o političarki koja iza sebe ima i ozbiljnu političku karijeru i očigledne pozitivne rezultate u vođenju jedne od centralnih beogradskih opština, Savski venac? Podsetiću da je gospođa Irena Vujović zatekla opštinu Savski venac u dugovima i neuređenu, sa brojnim pritužbama nezadovoljnih i prevarenih građana te opštine. Kad opozicija nema šta konkretno da zameri njoj i njenom timu u rukovođenju opštinom, oni udaraju najsramotnijim lažima i seksističkim komentarima. Još strašnije je što to čine žene iz opozicije. Izgleda da su zaboravile šta znači ženska solidarnost i podrška ili su se za to samo deklarativno zalagale jer to "lepo i demokratski" zvuči, a očigledno to ne praktikuju u stvarnosti. Neka im je na čast! - kaže ona.

Sa druge strane, poslanik SNS Vladimir Đukanović imao je pomalo duhovit komentar.

Vladimir Đukanović, Foto: Alo!/Marko Đoković

 - Ja Irenu toliko dobro poznajem, a nisam znao da je tako bogata! Evo sad je molim da mi da bar 100.000 evra, značilo bi mi da poboljšam kvalitet života. Jako mi je drago što poznajem tako bogatu osobu. Šalu na stranu, mislim da je Irena preprodavala zgrade po pet puta većim cenama kao Đilas i tako se obogatila. Đilas i ekipa godinama na Savskom vencu nisu uradili ništa, predsednik opštine je bio kriminalac, Irena je tamo zavela red, sve sredila, i naravno da im smeta pa je napadaju. Kada je reč o Đilasu moram još jednom ponoviti - budale se ne seju, one same niču - kaže Đukanović.

Expand player
Pogledajte više