Radoslav Milojičić Kena i Borko Stefanović
fotomontaža
Radoslav Milojičić Kena

Facebook

Radoslav Milojičić Kena, Foto: Facebook

Lider Levice Srbije Borko Stefanović ovih dana se obrušio na pripadnike svoje bivše stranke, te ih je pozvao da jasno pokažu da su pravi protivnici Srpske napredne stranke.

- DS bi svakako bio dobrodošao u najširu koaliciju za beogradske izbore i ne vidim zašto DS, kao ideološki i politički blizanac PSG-a, pa i Narodne stranke, ne bi pobedio sujetu i jasno pokazao da zaista jeste pravi protivnik SNS. Mislim da za njih to ne bi bio preveliki napor, kad bi hteli - kazao je lider Levice Srbije u intervjuu za jedan dnevni list.

Borko Stefanović

Milorad Milanković

Borko Stefanović, Foto: Milorad Milanković

Odgovor iz tabora demokrata ubrzo je stigao. Poslanik DS-a Radoslav Milojičić Kena poručio je Stefanoviću da ta stranka ne postoji da bi ispunjavala bilo čije lične ambicije, pa ni Dragana Đilasa.

- DS nije tu da ispunjava bilo čije lične ambicije, već da brine o interesima građana i da ponudi rešenja za njihove probleme - kazao je za „Alo!” Milojičić.

Posebno je interesantno da Borku Stefanoviću ovo nije prvi put da javno kritikuje svoje dojučerašnje kolege. I dok sa jedne strane izaziva sukobe, čini se da je rešio da on i Vuk Jermeić zakopaju ratne sekire.

- Ko me imalo poznaje zna da bih pre pijuk u glavu nego Vuka Jeremića - tvrdio je pre dve godine Stefanović, da bi se u nedelju pojavio na osnivačkoj skupštini Narodne stranke.

Komentari (2)

bivsi clan

26.10.2017 16:13

na sta je spala DS na Kenu, Sutanovac je mozda spas... Djilasa djabe potezete svi, ubedjen sam da covek i ne sanja da sa bilo kim iz sadasnje opozicije krece u izbore. Ako ipak odluci, POBEDICE anemicne svadjalice iz SNS i koalicije. I svakako je bolje ici u vise kolona, ja npr. ne volim Vuka J.

Slađa84

26.10.2017 21:08

Opet se grudvaju kolege. Tek toliko da im ne bude dosadno.