Osniva „Levicu Srbije“: Borko  Stefanović
Oliver Bunić
Osniva „Levicu Srbije“: Borko  Stefanović

Oliver Bunić

Borko Stefanović, Foto: Oliver Bunić

"Sada se plaše i nervira ih to što postoji nova snaga i nova energija, a to je Levica Srbije i onda pokušavaju gradjane da ubede da je to bačen glas, a nije", rekao je on, a saopštila ta partija.

Upitan da prokomentariše kako tumači to što stranke koje su jedva bile iznad cenzusa na prethodnim izborima sada poručuju gradjanima da im glas za Levicu nije siguran, Stefanović je kazao da to vidi kao njihovu paniku. ; ;

"Apsolutno smo u ovom trenutku svi na istom i niko od njih više nije velika stranka i niko od njih više nema tapiju da govori - samo glas za nas je glas protiv Vučića. Glas za njih nije siguran zato što oni sprovode maltene istu politiku kao Aleksandar Vučić", dodao je Stefanović.

On je kazao da će gradjani na predstojećim izborima birati izmedju "politike prošlosti Aleksandra Vučića i stare opozicije, koja podrazumeva otpuštanja, privatizaciju uspešnih preduzeća, štednju i politike Levice Srbije koja se bori za čoveka i uništen srednji sloj".

Lider Levice kazao je da je ta partija jedina koja je za to da se država umeša u privredu i tamo gde je strateški opravdano otvori fabrike.

Komentari (1)

stevan

19.04.2016 21:26

ko glasa za borka džaba glasa, ćorak.