Borko i Martinović zaratili zbog Olje!

D.Ramadani | vesti 2017-04-12 16:54:06 2017-04-12 16:54:06

Borko Stefanović, lider Levice Srbije, i Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe naprednjaka, ušli su u žestok sukob.

Oliver Bunić

Sve je počelo nakon što je Martinović, gostujući u emisji „Upitnik”, pokazao fotografiju Borka Stefanovića snimljenu na protestu u Beogradu i pomenuo njegovu devojku i urednicu RTS-a Oliveru Kovačević.

Ovakav nastup poslanika SNS-a poprilično je iznervirao Stefanovića, koji ga je nazvao ološem koji čeprka po njegovom privatnom životu.

- Danas Gašić na TV-u u Kruševcu napada Levicu Srbije i naše ljude u tom gradu, Martinović na RTS-u pokazuje moju fotku i čeprka mi po životu. Ološ - napisao je lider Levice i nekadašnji potpredsednik DS-a na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

S druge strane, Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe SNS-a u Skupštini Srbije, tvrdi da nije čeprkao po životu Borka Stefanovića.

- Nisam čeprkao po bilo čijem privatnom životu. Samo sam pitao u kakvoj je to medijskoj blokadi Borko Stefanović kad mu žena vodi jednu od najgledanijih političkih emisija na RTS-u “Da, možda, ne” - kazao je za “Alo!” poslanik naprednjaka.

Inače, 2011. je obelodanjeno da su Borko Stefanović i Olivera Kovačevićeva u vezi, koju su dugo krili. Upoznali su se kad se Stefanović razvodio od prve supruge, s kojom ima dvojicu sinova, a posle nekoliko meseci druženja započeli su vezu.

Expand player
Pogledajte više