Vučić proveo besanu noć zbog dece

alo | vesti 2016-12-06 15:47:17 2016-12-06 15:47:17

Zbog pretnji njegovoj ćerki na Fejsbuku i burne reakcije njegovog sina zbog toga, premijer Aleksandar Vučić je rekao da je proveo besanu noć.

Tanjug/Dragan Kujundžić 06.12.

"Za mene je to bilo prilično teško, jer je i moj sin to saznao, pa sad hoće sestricu da brani... Ali šta ćete. To je nešto najstrašnije što može da se izgovori. Ja ne znam da to postoji. Da vam neko maoletnu ćerku... kakav pshopata morate da budete da to radite?! - rekao je Aleksandar Vučić obraćajući se danas novinarima u Skupštini.

Na fejsbuk stranici jednog beogradskog lista objavljen je komentar u kojem se Vučiću psuje ćerka Milica na najodvratniji i najbestidniji način.

"Vučiću, mrtvu ti Milicu j...m" glasi taj komentar, preneo je danas novinarima šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović.

O parlamentarnim izborima do kraja januara!

Vučić je rekao da o parlamentarnim izborima neće odlučivati sam i da će odluku o imati do kraja januara.

"Ja znam i šta želim i šta mislim. O parlamentarnim izborima moram da razgovaram s predsednikom Nikolićem i unutar SNS, s koalicionim partnerima i drugim ljudima od kojih zavisi budućnost Srbije, rekao je Vučić.

- Stavovi Devenporta o unutrašnjoj politici Srbije me ne zanimaju - rekao je Vučić.

 

On je za vreme pauze skupštinske sednice na kojoj se raspravlja o budžetu za 2017. ponovio informaciju da će Nemačka verovatno podržati otvaranje tri poglavlja u pregovorima Srbije i EU.

- To još ne znači da će poglavlja biti sigurno otvorena jer se pitaju i druge zemlje, ali svakako je velika stvar kada iza vas stane najmoćnija zemlja EU – rekao je Vućić.

- Ono što je najvažnije i što je naš posao je da ljudi u Srbiji svake godine žive sve bolje - rekao je premijer.

Vučić je na konferenciji za novinare izjavio i da će pozvati svoje poslanike da ne glasaju za amandman o smanjenju plata zaštitniku gradjana i povereniku za informacije od javnog značaja.

"Mislim da ne treba da im budu smanjene plate. Moliću poslanike SNS da ne usvoje amandman i verujem da će me poslušati. Nije u redu da plate poverenika i zaštitnika budu tri ili četiri puta više od plata predsednika i premijera, ali o tome treba da se odlučuje kada se uredi sistem plata.

Expand player
Pogledajte više