Urednica NIN-a Vesna Mališić nasred RTS-a pljunula u lice svim Srbima (VIDEO)

Alo.rs | vesti 2020-02-10 12:38:16 2020-02-10 12:38:16

Zamenica glavnog urednika NIN-a Vesna Mališić svesrdno je branila režim Mila Đukanovića i to u udarnom terminu na RTS-u.

printscreen

Mališić je u izjavi za "Oko magazin" omalovažavala borbu naroda u Crnoj Gori za odbranu sopstvenog identiteta i svetinja.

- Mislim da je Đukanović imao dosta različitih udara. On se pokazao kao jako vešt političar. Sigurno ne bi vladao toliko godina da nije vešt. Nacionalističke tenzije njemu ponekad idu u korist - rekla je Mališić, dežurni portparol Mila Đukanovića za Srbiju.

Ona se tu nije zaustavila, pa je pokušala crtanje srpske zastave da prestavi degutantnim, otvoreno lažući da je crtaju po javnim toaletima.

- Srpske zastave se crtaju na garažama, na javnim toaletima, na mestima koja su neprimerena za to, druga stvar, ne znam kako bismo se mi ponašali ovde da neko, na primer, crta šahovnicu u Vojvodini - izjavila je Mališić, još jednom koristeći  priliku da pokaže svoje izuzetno neznanje ili zlu nameru.

Posle izjave kojom nipodaštava borbu za pravo srpskog naroda, usledile su brojne reakcije.

"bem ti zivot, jel' moze neko da objasni idiotima da ljudi crtaju trobojku kralja Nikole, a ne srbijansku zastavu. Ne čudi me što ova džantara radi u NIN-u. To je antisrpsko glasilo. Pa neće raditi u Pečatu i lupetati ovako".

"Vesna Mališić, Crnogorka koja radi u Srbiji, zamenica glavnog urednika NIN-a, brani Milov režim u udarnom terminu na RTS-u, te ostrašćeno izjavi glupost meseca."

"Ovo može samo u Srbiji da se dešava.Ološ i fukara na izdržavanju kod Srba,jebo te Đulibrk i NIN"

"Šta će ovo smeće na državnoj televiziji Srbije"

"Ne brane oni Mila, već rade plaćenu propagandu pristupa NATO paktu."

"Pa neka ide tamo odakle je pm"

"Ovde je potrebnija, fino radno mesto a širi jugoustašku propagandu."

"Još upoređuje šahovnicu i trobojku, majku joj je*em"

"Od kada je Milo u Crnoj Gori, ona živi nikada bolje naravno u Srbiji"

"Muž joj je ona matora drtina Ratko Božović. Stariji od nje 24 godine. Sa svojih 85 predaje na onom DPSovskom Univerzitetu Donja Gorica. I naravno metuzalem promilovski je potpisnik Apela 88. I dalje čudno?"

"To je Milov faks"

"Pa da. Milotrend."

"Muz je stari kadar za uništenje Srbije... ali ova džukela, Vesna Mališić, pa mi stvarno treba da skinemo gaće."

 

 

Expand player
Pogledajte više