Zoran Milanović
Associated Press
Zoran Milanović

Associated Press

Zoran Milanović, Foto: Associated Press

 

Zoran Milanović, donedavni premijer Hrvatske, bio je u radnoj poseti Albaniji i tamošnjem predsedniku vlade Ediju Rami. Potom je posetio i Kosovo, pišu hrvatski mediji.

Zoran Milanović je odlučio da se po izlasku iz politike bavi privatnim biznisom, pa je trenutno u finalnim pregovorima s predstavnicima vlada Kosova i Albanije.

Njegov bi se posao odnosio na savetničke usluge oko približavanja spomenutih država Europskoj uniji i postupcima koji su potrebni u prilagođavanju njihovih zakona takozvanom evropskom pravnom sistemu.

Sklapanje ugovora očekuje se u najskorije vreme.

Save

Komentari (6)

Orthodox

23.10.2016 13:14

Pa koga ces ti da savetujes gnjido preispoljna. Grom te spalio i tebe i tvoju familiju. Seljacino!

milijana

23.10.2016 13:25

Znaci nista od savetnika u EVROPSKOJ BANCI. Zoki, svaka ptica svome jatu leti, i tu ti je zapravo i mesto.

zoran

23.10.2016 13:46

Polako, stize mecki Bozani u brlog.

Tamara

23.10.2016 14:03

''...njegov bi se posao odnosio na savetnicke usluge oko priblizavanja SPOMENUTIH DRZAVA ...'' - sto bar ne napravite namernu ali kao slucajnu gresku u padezima pa da bude SPOMENUTE DRZAVA ili SPOMENUTIH DRZAVE a ovako je previse providna vasa naivnost . A mozda i jednostavno govorimo razlicitim jezikom - vise puta se u 'alo-u' provlace takve greske - npr recimo Mik Dzeger ima SEDMERO dece ... jedno slovo a toliko odgovora . Ja licno mislim da ONAJ DRAGOMIR ZAPOSLJEN TU KOD VAS pravi te greske .

milijana

23.10.2016 15:20

Jak ti DOM--vidi se da si SOM.---- UPECALI TE TVOJI SIPCI NA DURDIBAK.

Fuckalica Zoka

23.10.2016 17:24

Konacno je ovaj veciti loser nasao sebe. Pravi ,nazovimo ga, čovik na pravom mistu. Prema, fućka mi se za njega. Obicna šaka jada.