RAZLIKA IZMEĐU NJIH JE 25 GODINA Zaljubili su se kada mu je bila učiteljica u školi, a evo zbog čega je Brižit Makron zabrinuta!
Foto: Printscreen

Ljubavni život francuskog predsednika Makrona i njegove 25 godina starije supruge Brižit već je godinama pod lupom javnosti i medija, a ovaj nadasve zanimljivi par uvek završi u centru pažnje gde god da se pojavi.

68-godišnja Brižit inače nema naviku da komentariše njihov odnos, ali ovih je dana to učinila u razgovoru za francuske novine Le Monde. U njemu je priznala kako je svesna da se njihov brak razlikuje od većine drugih, ali da ono što je zgrožava je agresija koja je usmerena prema njima zbog toga.

"Francuzi bi naravno bili naklonjeniji mlađoj prvoj dami. Svesna sam da nismo tipičan par, među nama je razlika od 25 godina i shvatam kako to može iznenaditi ljude i da nas oni možda ne razumeju. No, s druge strane ja ne mogu shvatiti toliku agresivnost", izjavila je Brižit Makron.

Makron je svoju suprugu upoznao kada je imao svega 15 godina i to dok mu je predavala kao učiteljica u drugoj privatnoj školi u Amijenu, a ona je zbog njega ostavila svog prvog supruga Andréa-Louisa Auzièrea s kojim ima troje dece, te se 2007. udala za Emanuela.

Pre nekoliko meseci obavljeni su detalji njihovog odnosa i to u knjizi francuske novinarke i spisateljice Gaël Tchakaloff, koja je inače bliska prijateljica Makronovih od 2016. godine. Ona je pratila njihove živote tokom poslednjih godinu i po dana i sve to pretočila u biografiju naziva "As Long as We're Together" (SVE DOK SMO ZAJEDNO), koja je objavljena u Francuskoj.

Knjiga koja službeno nije autorizovana s njihove strane, ali sadrži izjave 68-godišnje Brižit, kao i 43-godišnjeg predsednika portretira ih kao par koji sve radi zajedno i boji se da čini bilo šta bez znanja onog drugog.

Gaël tvrdi da je fascinirana njihovom ljubavnom pričom i otkriva da Emanuel telefonira svojoj supruzi svakih sat i po vremena. U međuvremenu su izvori, koji su hteli ostati anonimni, potvrdili da je Gaël otkrila srž njihovog odnosa, te da je Brižit posvećena samo suprugovom uspehu.

Sve to se očito isprva nije svidelo predsedniku jer Gaël tvrdi da se našla na crnoj listi njegova tima, i to nakon što je objavila nameru da napiše knjigu. No, za nju se zauzela sama Brižit zbog koje je dobila dopuštenje da prati nju i Emanuela kuda god išli.

"Pričaju kada i koliko mogu, danju i noću. Njen se ured nalazi u ženskom krilu prizemlja Jelisejske palate, a njegov je na prvom spratu pa se često viđaju", objasnila je Gaël.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading