BAJDEN REKAO DA ĆE BORBA IMATI CENU Ovo će skupo koštati Ameriku ali i druge
Foto: Printscreen/Youtube

"Ovo je početak ruske invazije na Rusiju, kojom će upravljati iz Državne Dume. Ako Rusija nastavi da ide dalje sa ovom invazijom, mi ćemo nastaviti da idemo dalje sa sankcijama. Poslednjih meseci pripremali smo se na ovo. Danas objavljujem prvi set sankcija Rusiji", rekao je Bajden.

"Ruski predsednik je sinoć faktički najavio da će odseći deo Ukrajine. Slušajući njegov govor, jasno je da se Putin sprema na argumente da ode još dalje. Ovo je početak njegove invazije na Ukrajinu", rekao je Bajden. rekao.

"Počećemo da uvodimo sankcije koje idu mnogo dalje od onoga što smo uveli 2014. godine“, rekao je Bajden. "Šta, zaboga, Putin misli da mu daje pravo da prizna nove takozvane države koje se nalaze na teritoriji susedne zemlje? Ovo je kršenje međunarodnog prava“

"SAD i NATO saveznici braniće svaki pedalj teritorije članice NATO-a. Ukrajina je i dalje okružena sa više od 150.000 ruskih vojnika", rekao je on i dodao: "Rusija povećava snabdevanje krvlju. Šta će njihova krv ako ne planirati invaziju?"

„Odbrana slobode imaće svoju cenu, kako za Ameriku, tako i za druge. Ali postaraćemo se da cena sankcija ide na Rusiju, a ne na druge zemlje“, rekao je Bajden.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Dada

22.02.2022 20:52

Jel ovaj bolesnik još hoda zemljom, izgleda jedino Tramp nije zudeo da Ameriku uvede u rat. Bolesnik I'm uvek na vlasti.

Zoran

22.02.2022 23:19

Da nije zapad podsticao Ukrajinu ka zapadu i NATo i.predstavljao.neprijatelha Rusiji do.ove situacuje ne bi doslo. Dakle zapad je agresor koji.ugrozava Rusiju a ne kako.ne.logicno.i Lazno.predstavljaju da je yrusija agresor jer je zapad dosao.na ruskr gtanice a ne Rusi na Zapadne anericke granice

Жељко Ковачевић

23.02.2022 07:00

Може Бајден да лапрда шта му је воља. Ако Руси и Путин буду доследни оног што су рекли, Американци могу само да причају празне приче. Са Америком и НАТО нема преговора.Са њима само оштро.

zora

23.02.2022 08:00

Sve sto Putinu nije dozvoljeno vama jeste. Napadate suverene drzave, kradete tritoriju i uzimate je za svoju instalirajuci baze, pljackate resurse, ubijate civile, unistavate vlade. E kad izbeglice krenu zbog zlotvora,onda trazite da ih sve drzave prime pa cak i one koje nisu ucestvovala u raspadanju njihove drzave. ANDJEOSKA AMERICKA DEMOKRATIJA.