DRIPAČKE LAŽI ZAPADNIH TABLOIDA Kim Džong Un umro, Putin ima rak, Si Đinping teško oboleo, a Bajden jedini zdrav?
Foto: EPA/ Yuri Gripas/POOL

- Ozbiljno, može li neko da mi objasni kako Si Đinping pati od „cerebralne aneurizme“, Putin će „podvrgnuti operaciji raka“, Kim Džong Un je „mrtav“, dok je Džo Bajden „zdrav, energičan i sposoban za funkciju“? - napisao je on, uz smajlije klovna i smeha.

 

 

I zaista, nedavno smo pisali kako je The Sun krenuo u kampanju laži protiv ruskog lidera. Po tom britanskom tabloidu, ruski predsednik Vladimir Putin jednog dana "umire", a već sutradan se otkriva da mu je "ljubavnica trudna".

Naime, Amerika je nedavno osnovala i Odbor za upravljanje dezinformacijama Bele kuće, a koji su kritičari nazvali "ministarstvo istine", aludirajući na distopijski roman "1984" Džordža Orvela.

Pitanje je samo kada će diktatura "faktčekera" postati takva da se neće moći pisati bilo šta afirmativno o Rusiji, Putinu, Kini, ali što je nama najvažnije - Srbiji, imajući u vidu ko finansira "borce protiv lažnih vesti" na ovim prostorima (NED - Nacionalni fond za demokratiju koji najveći deo finansijskih sredstava od Kongresa SAD, ambasade SAD...).

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading