NOVA TRAGEDIJA U EGIPATSKOM LETOVALIŠTU Dečak umro od trovanja hranom, ocu se bore za život!
Foto: Shutterstock

Šestogodišnji dečak je umro dok se njegov otac bori za život u navodnom slučaju trovanja hranom u letovalištu u Egiptu.

Antonio Mirabile (46) bio je na odmoru sa svojom trudnom suprugom Rozalijom Manosperti i njihovim sinom u letovalištu Šarm-El-Šeik u Egiptu na Crvenom moru, kada su se on i njegov šestogodišnji sin razboleli.

Žena je takođe imala blage simptome, ali je u stabilnom stanju, međutim, dečaku nije bilo spasa. 

- Stalno su povraćali. Otišli ​​su 26. juna i morali su da ostanu u Egiptu dve nedelje. Planirali su taj odmor mesecima - rekao je Rozalin brat Roberto Manosperti, prenosi "Mirror".

OVO JE ŽENA KOJU JE USMRTILA AJKULA Tragedija se desila samo dan pre povratka kući (FOTO)

Dodao je da postoji teorija da je na neki način uneo vodu iz bazena i da je to razlog razboljevanju.

Dobili su lekove za to, ali im se zdravlje nije poboljšalo. Simptomi su nastavili da se pogoršavaju i porodica je bila primorana da pozove Hitnu pomoć u subotu.

Lekari su više od sat vremena pokušavali da reanimiraju dečaka, ali mu nije bilo spasa. Otac je u međuvremenu na intenzivnoj nezi sa "simptomima početka otkazivanja bubrega".

- Nemamo definitivne informacije o uslovima mog zeta. Obdukcija dečaka je već obavljena, ali još uvek nema jasnoće o uzroku smrti - dodao je Roberto.

Odmaralište je bilo svedok više tragedija u poslednjih nekoliko nedelja. Nedavno su dve žene ubijene u napadima ajkula u popularnom egipatskom letovalištu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading