SKANDALČINA NA OSTRVU Nova britanska premijerka varala muža!
EPA

Trasova je udata od 2000. za računovođu Hjua O’Lirija, s kim ima dvoje dece. Međutim, šest godina kasnije otkriveno je da imala aferu sa bivšim poslanikom torijevaca Markom Fildom.

Sve je počelo kada je Trasova sa 25 godina ušla u politiku kao velika nada torijevaca. Partija je bila impresionirana, a da bi poboljšala šanse u budućnosti Mark Fild, tadašnji „ministar u senci“ za London, određen je za njenog političkog mentora. Njihova afera trajala je oko 18 meseci, do juna 2005, da bi naredne godine „Dejli mejl“ otkrio skandal. Fildov brak se raspao, ali je brak Trasove i O’Lirija je opstao.

SKANDALČINA NA OSTRVU Nova britanska premijerka varala muža!

Wikipedia

 

O’Liri je dugo odbijao da priča o toj aferi, da bi 2019. rekao da je Trasova takođe bila stidljiva kada su je pitali o tom burnom vremenu, ali da je tada rekla: „Zaista sam srećno udata.“

Liz Tras od početka braka privatan život drži u tajnosti, pa se ne zna mnogo ni o njenom suprugu, kao ni o tome da li je njihov brak nakon svega zaista srećan.

Britanci joj ne veruju

Tek svaki sedmi Britanac veruje da će Liz Tras biti bolja premijerka od Borisa Džonsona, pokazala je anketa agencije JuGov, dok četvrtina smatra da će biti gora. Polovina anketiranih navela je da je razočarana što je Trasova premijerka, dok je svaki peti Britanac izjavio da ima poverenja da će njena vlada olakšati situaciju visokih životnih troškova.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading