Knežević pozvao Milatovića i Bečića na dogovor o podršci u drugom krugu: Svi za jednog, da srušimo Mila
Alo

Predsednik DNP-a i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je da očekuje od Jakova Milatovića (pokret Evropa sad) i Alekse Bečića (Demokrate) da u drugom krugu predsedničkih izbora podrže predsedničkog kandidata Demokratskog fronta Andriju Mandića.

- Ja sam saopštio da ćemo mi kao Demokratski front i kao koalicija Za budućnost Crne Gore u kampanji pozvati sve kandidate koji su protiv Mila Đukanovića i Draginje Vuksanović Stanković da sednemo za sto i da potpišemo sporazum da ćemo mi, ukoliko u drugi krug uđe Aleksa Bečić, podržati Aleksu Bečića, ukoliko uđe Milatović, podržati Milatovića, ali da tražimo i od Milatovića i od Bečića da podrže Andriju Mandića u drugom krugu - navodi Knežević.

Knežević takođe poziva lidera Demokrata Aleksu Bečića i zamenika predsednika Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića da sednu sa Mandićem i potpišu sporazum u kojem će podržati kandidate koji su protiv DPS-ovog kandidata koji se nađe u drugom krugu predsedničkih izbora.

- Mi se nećemo svađati ni sa kim. Da sedne Andrija s Milatovićem i Bečićem, potpišemo sporazum, ovde u Crnoj Gori, u bilo kom gradu, i obavežemo se. Mi ne želimo ni sa kim da se svađamo, ali neko mora da zna da politika podrazumeva i odgovornost. Odgovornost je ovo što mi radimo i nemamo dilemu na ta pitanja. I sada da me neko pita, u drugom krugu, a ja sam uveren da u drugi krug ne može niko ući bez Andrije Mandića, i sad da mi neko kaže hoćeš li u drugom krugu da glasaš za Milatovića ili Đukanovića, ja nemam dilemu da bih glasao za Milatovića, iako se ne slažem sa možda osamdeset posto njegove politike, ali očekujem da to i Milatović kaže za Andriju Mandića. I prozivaćemo ih svuda po Crnoj Gori da to potpišu ne da se svađamo, nego da vidi Crna Gora ko je iskren u tome da treba da se pobedi Milo Đukanović - jasan je Knežević.

Kandidati za predsednika

- Andrija Mandić

- Aleksa Bečić

- Jakov Milatović

- Milo Đukanović

- Draginja Vuksanović Stanković

- Goran Danilović

- Jovan Radulović*

* influenser čija kandidatura još nije potvrđena

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading