POJAVIO SE SNIMAK EKSPLOZIJE! Ruski suhoj ispustio bombu na raskrsnicu u Belgorodu! (VIDEO)
Foto: AP/Vadim Belikov (STR)

"Oko 22.15 po moskovskom vremenu, 20. aprila, kada je avion Su-34 Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije obavljao let iznad grada Belgoroda, došlo je do hitnog ispuštanja vazdušnih ubojnih sredstava", navodi se u saopštenju, prenosi TAS.

Iz ruskog ministarstva su dodali da je oštećen određeni broj zgrada, ali da nema žrtava.

Gubernator Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov objavio je da su u eksploziji povređene dve žene, od kojih je jedna hospitalizovana u umereno teškom stanju, dok je druga odbila hospitalizaciju nakon ukazane lekarske pomoći.

On je na Telegramu napisao da su usled eksplozije oštećena četiri automobila i četiri stana u jednoj stambenoj zgradi, a stanovnicima je ponuđen privremeni smeštaj u hotelu.

Gladkov je dodao da je osnovan krizni centar za prikupljanje svih informacija o incidentu, kao i da su na licu mesta istražitelji i spasilački timovi ruskog ministarstva za vanredne situacije.

Pojavio se snimak udara

Na društvenim mrežama pojavio se snimak trenutka eksplozije. Reč je najverovatnije o snimku nadzorne kamere iznad velike i prometne raskrsnice. Na snimku se vidi kako automobili prelaze preko raskrsnice, ali onda se u jednom trenutku vidi kako je nešto palo.

Zatim se vidi gusti dim, a automobili više ne prolaze raskrsnicom. Onda je usledila velika detonacija. Prema onom što se može videti iz snimka, od trenutka udara do detonacije prošlo je neko vreme.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading