PRETEĆE PRISMO ZA TAKERA Foks pokušava da ućutka Karlsona do izbora u SAD
Foto: Alo/Foto: Printscreen Fox News

Razlog za slanje pretećeg pisma Karlsonu je, navodi portal, što je "Foks" ugovorom obavezan da plaća Karlsona do 31. decembra 2024. godine iako su ga skinuli sa programa posle tužbe kompanije za brojanje glasova "Dominion" koja je "Foks" optužila za lažne tvrdnje.

Karlson je optužio medijsku kompaniju da je prekršila ugovor i da ima ustavno pravo da objavljuje na Tviteru.

Prve dve epizode Karlsonove emisije bili su, navodi "Aksios", monolozi, a u planu su duže, raznovrsnije epizode i gosti.

Džastin Vels, Karlsonov izvršni producent, najavio je da će nova epizoda biti objavljena u utorak na temu optužnice protiv predsednika Donalda Trampa.

Harmet Silon, advokatica koja zastupa Karlsona, navela je za "Aksios" da "Foks njuz" nastavlja da ignoriše interese svojih gledalaca, a da ne pominjemo svoje obaveze.

"Utvrdivši najkatastrofalniju programsku odluku u istoriji industrije kablovskih vesti, 'Foks' sada zahteva da Taker Karlson ćuti do izbora 2024. godine", naveo je Karlsonov advokatski tim. "Takera niko neće ućutkati... On je izuzetno važan glas o pitanjima od javnog interesa u našoj zemlji, i tako će ostati."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading