"SCENARIO UVEŽBAN U JUGOSLAVIJI" Zaharova otkrila jezivu istinu: Rodbini vojnika u Kijevu kažu da su "poginuli herojskom smrću", a u stvari...
Foto: Alo! Ilustracija A.V.

Ona je rekla da se smrtno ranjenim ukrajinskim vojnicima vade organi, da se potom prodaju na crnom tržištu u zapadnim zemljama, a da se njihovoj rodbini saopšti da su "poginuli herojskom smrću negde na bojnom polju".

Na sve spremni

Zaharova je istakla da je to očigledan dokaz da je zločinački režim u Kijevu spreman na sve kako bi obezbedio zapadnu vojnu pomoć, pa čak i da je "menja za organe sopstvenog naroda".

- Kijevski režim je spreman da učini bilo šta kako bi Zapad nastavio da mu šalje novac i naoružanje. Sada je došlo čak i do toga da menja organe sopstvenih vojnika za naoružanje. Verovatno će jednom doći vreme kada će narod u Ukrajini shvatiti pravi razlog zbog kog su tobožnji američki i evropski prijatelji 'brinuli' o njima. Znam da to verovatno neće biti dovoljno brzo, ali bolje ikad nego nikad - rekla je Zaharova.

Prema njenim rečima, "posao sa ilegalnim transplantacijama napreduje" zahvaljujući ogromnim gubicima koje ukrajinske snage trpe na prvoj liniji fronta.

- Nakon relevantnih hirurških zahvata, tela se spaljuju, a rođacima se kaže da je vojnik samo nestao, ili da je poginuo herojskom smrću na frontu. Ove strašne mahinacije ne bi bile moguće bez dozvole kijevskog režima na najvišem nivou. To je zato što su podržane zakonom. Ta zemlja je u suštini postala raj za kriminalce. Novac koji ilegalni transplantatori i trgovci organima zarađuju u Ukrajini jednostavno je previše veliki da bi se oni zaustavili - rekla je ona.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading