Anastasija Rubinska i grčka policija
Foto: Printscreen/Printscreen

Telo 27-ogodišnje Anastasije, koja je pre nekoliko dana nestala na Kosu, pronađeno je u oblasti Tigaki na tom grčkom ostrvu, prenosi Telegraf.

Telo nesrećne žene pronađeno je na livadi. Dve volonterke pronašle su njeno telo ispod velikog žbunja, javlja TV "Mega".

Prema prvim informacijama, devojka je pronađena bez odeće i umotana u čaršav.

Telo je pronađeno oko 19.45 po grčkom vremenu, na udaljenosti od oko dva kilometra od kuće 32-ogodišnjeg Bangladešanina koji je uhapšen zbog sumnje da je umešan u njen nestanak, te 500 metara od mesta gde je pronađen njen mobilni telefon.

Na Kos su stigli i muškarci iz kriminalističkih laboratorija grčke policije.

Očekuje se da će 32-godišnjak sutra biti priveden istražitelju zbog optužbi za otmicu, a njegov mobilni telefon biće predat forenzičkoj laboratoriji.

Grčki portal "Prototema" objavio je snimak s mesta na kom je pronađeno Anastasijino telo, a na kom je u tom trenutku trajao uviđaj.

Inače, pored Bangladešanina, vlasti sumnjaju i na njegovog pakistanskog cimera. Snimci sigurnosnih kamera iz susednih kuća pokazuju kako Bangladešanin ulazi u svoj dom sa 27-godišnjom Anastasijom. Međutim, njegov cimer je tvrdio vlastima da se tako nešto nikada nije dogodilo, a policija je verovala da je lagao.

Dokazi izvedeni analizom genetskog materijala takođe su važni, jer je Anastasijin DNK pronađen u domu Bangladešanina.

Anastasijin mobilni telefon pronađen je 500 metara od kuće Bangladešanina. Još jedna stvar je čudna u vezi se njenog mobilnog, a to je to što je utvrđeno da je SIM kartica uklonjena iz telefona.

Međutim, napuštena kuća u kojoj je pronađen mobilni telefon nema nikakve veze sa poslednjim mestom koje su dale antene, u oblasti Tigaki, u 4.16 ujutru 13. juna, niti sa mestom odakle je Bangladešanin rekao da je Anastasija otišla. Umesto toga, pronađen je veoma blizu njegove kuće, a policija veruje da je telefon tamo neko bacio.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading