DEČKO JE ŽILAV, MOŽE POVUĆI Hit oglas jedne majke, ceo Balkan priča o njenim neobičnim zahtevima
Foto: Shutterstock

Ona je na stranici koja ima veliki broj pratilaca napisala da traži posao svom 14-godišnjem sinu koji je "kiksao s ovom školskom godinom".

- Dragi susedi, imam (možda) malo neobičnu potražnju... Naime, moj 14-godišnjak je ove školske godine kiksao sa školom generalno, plus doza puberteta i inatljivosti koja je dovela do toga da sam mu obećala naći bilo kakav poslić ili više njih za vreme dok je u Zagrebu jer kod kuće neće ležati bezveze, a ja neću financirati svakodnevne kafice i željice kao ‘nagradu‘ za loše ocene - počela je ona u svojoj objavi koja je zapravo bila oglas

- Stoga, ukoliko neko ima ideju ili ponudu, naravno uz blagoslov nas roditelja, dečko je sportaš, žilav, može povući, kak‘ se veli, dostupan je do otprilike 15. srpnja i onda od 25. srpnja do početka nove školske godine.

- Može šetati pse (to je radio više puta dok su vlasnici bili bolesni i slično), prati automobile, biti ispomoć na štandovima, prenositi stvari, mogao bi biti i pomoćni radnik (zanat i upisuje, zanima ga alat i zna ponešto), dobro se snalazio na izletima i na šanku kao ispomoć...- navela je ona pa dodala:

oglas jedne majke

Printscreen Facebook

 

 

- Rekla bih da je vrlo socijalna i otvorena mlada osoba s puno energije. Zanima ga sve vezano za sport i animaciju manje dece (bavi se ozbiljnije sportom te ima mlađu decu stalno oko sebe za koju ima neopisivo mnogo volje i osmijeha). Hvala unapred na svakoj ideji, pomozite mami koja se sad želi njemu malo inatiti - objavila je Zagrepčanka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading