Masakr u Gradačcu
Foto: AP/AP/Tanjug

Kako je za portal "Avaza" potvrđeno iz UKC-a Tuzla, hospitalizovana je jedna ženska osoba koja se nalazi na klinici za anesteziologiju i reumatologiju zbog prostrelne rane grudnog koša.

- Druga osoba se nalazi na ortopediji, a reč je o muškarcu N.P. zbog povreda donjih ekstremiteta. Treća osoba bila je primljena na kliniku za anesteziologiju i reumatologiju, ali je nakon reanimacije, nažalost, proglašena smrt - rekla je za portal "Avaza" portparolka UKC-a Tuzla Ersija Aščerić.

Podsetimo, iz Tužilaštva je ranije rečeno da su ranjene punoletne osobe. 

- Radi se o punoletnim osobama. Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubistvo. Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu. Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužilac u saradnji s istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i OKP PU Gradačac - rečeno je iz Tužilaštva TK. 

Pojedini mediji objavili su informaciju da je policajac na koga je Sulejmanović pucao postao njegova četvrta žrtva, ali su to demantovali iz policije.

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading