Amerika
Foto: Alo/Printscreen

Porodica je prijavila nestanak Olivije Samante Fauler nakon što je poslednji put viđena 13. avgusta 2021, u majici sa kravatom, kratkim pantalonama i japankama u Džordžiji, SAD. Šetala je okrugom Meriveter - ali više nije viđena 16 meseci.

Prošlog decembra vlasti su u ruralnim oblastima pronašle ljudske ostatke, za koje su DNK testovi potvrdili da pripadaju Oliviji. 

Šerif Merivetera Čak Smit rekao je da je „istraga i dalje aktivna i u toku”, dodajući da su se policajci „sastali i obavestili članove najuže porodice” da je potvrđeno da je Olivija mrtva. Rekao je: „Ishod nestanka Olivije Samante Fauler nije ono što je želeo niko od porodice ili organa za sprovođenje zakona.

Još uvek nije potvrđeno da li se Olivijina smrt tretira sumnjivo, a Smit drži karte blizu grudi, jer je rekao da ima „mnogo dokaza koje treba analizirati i obraditi“. Nije otkriveno kako je Olivija umrla, ali je slučaj sada prebačen sa slučaja nestale osobe na istragu smrti.

Rođaci su rekli da je Fauler nestala nakon što je videla muškarca sa kojim je izlazila. Nju je tetka Tamara Mekoj ranije opisala kao nekoga ko „voli porodicu – voli, voli svoju porodicu“, koja je takođe rekla da je „sjajna majka sa najvećim srcem“.

FBI se uključio u slučaj od maja 2022. pre nego što su njeni posmrtni ostaci pronađeni u ruralnom delu okruga Meriveter nakon što su istražitelji dostavljeni. Njeno telo je pronašla jedinica Biroa za istragu Džordžije, koja je obradila mesto događaja i izvršila obdukciju. Uzorak DNK iz pronađenih ostataka poslat je u FBI kriminalističku laboratoriju - koja je potvrdila da ostaci pripadaju Fauleru.

Amerika

Printscreen

 

 

Šerif Smit je rekao: „Porodica traži da im se dozvoli da na pravi način žale zbog ove nedavne vesti i da im pruži podršku tokom ovog teškog vremena.

„Porodica bi želela da javnost zna da Olivija nije bila samo majka, već ćerka, sestra, unuče i važan član porodice Fauler.

Grupa za pretragu pod nazivom „Olivijina vojska“ je sastavljena da pokuša da je locira. Novac je prikupljan kroz autopraonice i druge akcije prikupljanja sredstava kako bi se angažovao privatni detektiv.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading