Australija
Foto: Alo/Printscreen

Mlada Rouzi umrla je nakon što je njen otac Luk (26) otkrio da ne reaguje u krevetu. Sada, Luk i Rozina mama, Lusi, strpljivo rade na tome da otkriju šta je izazvalo tragediju koja okružuje njihov „svetionik“.

Par iz Alburija u Australiji se takođe nada da će pričanje njihove priče obrazovati druge da izbegnu sličan „užasan“ gubitak. Rouzi je bila bolesna nekoliko puta tokom zime i nedavna buba ju je ostavila "super letargičnom"

I Rosie, i njen trogodišnji brat i sestra, Ela, su se prehladile iz obdaništa, a takođe je bolovala od Covida i RSV-a (respiratorni virus). Rosie je vakcinisana sredinom jula, zbog čega je imala osip koji je ubrzo nestao. I iako je povraćala noć pre smrti, Lusi, 30, nije bila previše zabrinuta jer se dete lako smestilo.

„Probudili smo se u subotu i Luk je ušao u Rozinu sobu i čula sam najgori vrisak koji sam ikada čula u životu“, otkrila je hrabra Lusi, koja sada želi da ovo bude „najbolja“ godina za svoju porodicu uprkos njihovoj tuzi. . Ožalošćeni roditelji, koji takođe dele devetogodišnjeg sina Harija, traže odgovore nakon što im je mrtvozornik prošle nedelje rekao da je pronađena tečnost oko Rozinog mozga i stomaka.

Sestra Ela je od tada testirana na bolest i dijagnostikovan joj je virus koji može dovesti do virusnog meningitisa. Luk i Lusi sada veruju da je Rouzi možda bolovala od iste infekcije, iako im potvrda toga sigurno ne bi "olakšala".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading