Sara Šarif
Foto: Printscreen/Surrey Police via AP

Obdukcijom je kasnije utvrđeno da je pretrpela „višestruke i opsežne povrede“ tokom „trajnog i dužeg“ vremenskog perioda.

Sara je živela sa svojim ocem Urfanom Šarifom i njegovom partnerkom Beinašom Batulom kada je umrla – a međunarodna potraga za ovim parom pokrenuta je nakon što su pobegli iz zemlje dan pre nego što je njeno telo pronađeno.

Olga Šarif, Sarina majka, ranije je pozvala Šarifa i gospođu Batool da se jave, a ranije je rekla da „život više neće biti isti“ nakon smrti njene ćerke.

Ona je takođe kritikovala tvrdnje Šarifovog brata, Imrana, da je njena ćerka pala niz stepenice i slomila vrat, rekavši: „Ako se dogodi nesreća, ne napuštate zemlju u tajnosti.“

Govoreći u programu poljske televizije Uvaga! na TVN kanalu, Olga je opisala mučno iskustvo identifikacije tela svoje ćerke u mrtvačnici. U emisiji je rekla: „Jedan joj je obraz bio natečen, a druga strana je imala modrice. „Čak i sada, kada zatvorim oči, mogu da vidim kako je izgledala moja beba.“

Olga je u intervjuu rekla da se od muža razvela 2015. godine, a Sara i njen stariji brat živeli su sa njom do 2019. godine kada je porodični sud presudio da treba da žive sa ocem. Ona je i dalje imala jednaka prava da viđa decu, i rekla je, iako je to u početku bilo lako održavati, vremenom je postajalo sve teže.

Smatra se da su Šarif (41), gospođa Batool (29) i njegov brat Fejsal Malik (28) otputovali u Islamabad i da ih policija traži radi ispitivanja.

Putovali su sa petoro dece uzrasta od jedne do 13 godina. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading