TRAMP HOĆE "NA CRTU" SA MEGAN MARKL Nije mu se dopalo kako je pričala sa kraljicom Elizabetom, ponovo opleo po Bajdenu
Profimedia

Bivši predsednik je radio voditelju Hjuu Hjuitu rekao da bi „voleo“ da raspravlja sa Megan, napominjući da mu se „ne dopada način na koji se ponašala sa kraljicom“.

Primetio je da je kraljica, koja je imala 96 godina kada je umrla, bila mnogo oštrija u svojim godinama nego predsednik Džo Bajden sa 80 godina.

Tramp je više puta napadao Bajdena kao „Pospanog Džoa“, a ranije je kritikovao Megan i Harija zbog „nepoštovanja“ pokojne kraljice Elizabete II.

Ali Tramp je priznao da bi voleo da se sretne sa Meghan u debati.

„Hajde da to sredimo. Hajde da uradimo nešto. Voleo bih da raspravljam sa njom. Voleo bih to“, rekao je Tramp Hjuittu u sredu ujutro.

„Nije mi se dopao način na koji se ponašala prema kraljici. Postao sam veoma prijatelj sa kraljicom. Bila je neverovatna žena“, rekao je Tramp. „Mislim da nije dobra situacija sa njima dvoje (Megan i Harijem), ali nisam znao da me ne vole. Neko je pomenuo da je to moguće. Ne bi bili jedini.'

Tramp je u intervjuu uporedio i kognitivne sposobnosti kraljice sa Bajdenovim.

„Sa 95 godina bila je tako oštra. Bila je 100 posto. Kada gledate Bajdena, kažete da je sa druge planete“, rekao je on, prenosi Dejli Mejl.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading