JOŠ JEDAN TIK TOK IZAZOV ODNEO ŽIVOT Preminulo dete iz Nemačke (VIDEO)
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Otkako je platforma TikTok stekla svetsku slavu, sve je više izazova koji su svojstveni aplikaciji, ali ne preporučuje se praćenje svakog. Naime, među tim izazovima su i oni koji dovode mlade ljude u opasnost, što se pretpostavlja da se desilo i mladiću iz nemačkog grada Koesfeld.

"Prskajte dezodorans na kožu dok zaista ne zaboli"

Ovo je samo varijanta „dezodorans izazova“ koji već dugo kruži TikTokom – iako hemikalije iz dezodoransa mogu izazvati ozbiljne opekotine na koži.

U drugoj varijanti testa hrabrosti udišete dezodorans dok ne padnete u nesvest.

Nemački tinejdžer (15) verovatno je preminuo upravo od ovog izazova. Pored njegovog tela policija je pronašla brojne prazne bočice dezodoransa.

- Moj sin je preminuo zbog toga. Važno mi je da nijedan drugi roditelji zbog toga ne moraju da sahranjuju svoje dete - napisala je majka stradalog mladića na društvenim mrežama.

Petnaestogodišnjak je trenutno na obdukciji, a prema policiji, rezultati se još čekaju. Ipak, policija pretpostavlja da je udisanje gasa butana sadržanog u dezodoransu dovelo do smrti tinejdžera — pored nesvesti, druge moguće posledice su respiratorna paraliza i srčana insuficijencija.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading