ubistvo
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Policajci su dečaka, identifikovanog u pritužbi kao Entoni Bakare, našli u nesvesnom stanju, nije disao i imao je modrice po telu i krv na ustima, navodi policija u izjavi pod zakletvom.

Majka deteta rekla je policiji da je videla sina u nedelju uveče i da je bio dobrog zdravlja pre nego što je otišla u krevet. Endruz je tada počeo da ga posmatra, rekla je ona policiji, dodajući da je ranije videla kako njen dečko navodno udara njenog sina igračkom za psa i kaišem, navodi se u izveštaju o hapšenju.

U izveštaju o hapšenju se takođe navodi da je Endru priznao policiji da ga je prethodno udario „jače nego što je trebalo“, a takođe je priznao da je te noći udario dete sedam ili osam puta igračkom za psa i gurnuo ga u ćošak.

Endruz je, prema policiji, takođe rekao da je vratio dete u krevet pre nego što je ispalo nekoliko minuta kasnije, navode mediji.

ABC 24 je izvestio da bi optužbe protiv Endruza mogle da budu nadograđene u zavisnosti od rezultata obdukcije.

Zatvorska evidencija pokazuje da je Endruz trenutno u pritvoru i da ga drže uz kauciju od 250.000 dolara. Nije odmah jasno da li se izjasnio o krivici. Suđenje je zakazano za četvrtak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading