Dete se guši bombonom
Foto: Printscreen/Printscreen

Kako se vidi na snimku, dete uzrasta pet godina počelo je da se guši bombonom.

Na kratkom snimku prikazana je majka koja drži svog dečaka u naručju. Odjednom je primetila da se njeno dete guši bombonom od peperminta.

Odmah ga je spustila i pozvala u pomoć. Stranac je tada pritrčao dečaku u pomoć i izveo Hajmlihov manevar da spase malo dete. Ubrzo potom, i drugi su požurili na lice mesta da pomognu dečaku. Na kraju, žena je efikasno izvela Hajmlih i spasila dete.

 

 

"DOBRI SAMARIĆ SPASAVA DETE KOJE SE DAVI. Ovaj heroj je iskočio i spasao petogodišnje dete koje se gušilo bombonom. Odmah na kraju zagrljaj zahvalne mame“, stoji u natpisu posta.

Od kada je podeljen, video je prikupio više od 144.000 lajkova i preko 2,5 miliona pregleda. U odeljku za komentare, korisnici su pohvalili majku za njenu budnost i strance koji su im pomogli.

"Sviđa mi se činjenica da je pustila momka koji je prišao da uradi ono što treba. Teško je verovati strancu kada je život tvoje dece u pitanju. Sjajno", napisao je jedan korisnik. "Bog je blagoslovio! Potpuno razumem mamine emocije i grli svog anđela!" dodao je drugi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading