soči
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Nastavu za danas su otkazale škole s područja Antunovca, Ernestinova, Laslova, Čepina i Vuke. Vetar čestice nosi prema tim mestima, prenosi Hina.
Veliki požar buknuo je noćas na deponiji uskladištene plastike osječke fabrike "Drava International". Gasi ga velik broj vatrogasaca, objekat je zatvoren, a radnici evakuirani, izvestio je ranije jutros Štab Civilne zaštite Osijeka.

Načelnik Štaba, osječki dogradonačelnik Dragan Vulin izjavio je novinarima na mestu događaja kako je požar, koji je planuo iza ponoći, kada se govori o osječkom području, do sada nezapamćenih razmera.

Vatrom je zahvaćena uskladištena plastika na više hiljada kvadratnih metara, još uvek nije pod kontrolom, a jutros se proširio i do proizvodnog objekta fabrike.

Na terenu su javne vatrogasne jedinice Osijeka i Belog Manastira i čak 21 dobrovoljno vatrogasno društvo, s područja Osijeka i okoline.

 

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading