Izraelska policija zaustavlja vozača Hamasa
Foto: Printscreen/Twitter

Novi snimak koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje izraelskog policajca na motociklu koji juri za vozilom u kom se navodno nalazi pripadnik Hamasa, prenosi Nportal.

Policajac je istovremeno vozio i pucao na automobil, dok su drugi pripadnici snaga reda opkolili vozilo. Izraelska policija je objavila još jedan snimak, na kom se vide borbe protiv Palestinaca u kibucu Nir Am.

Policajci su dobili prijavu o ranjenim vojnicima, koje su opkolili pripadnici Hamasa.

"Tokom borbi, policija je zatekla grupu ranjenih vojnika koji su zaklon pronašli u tenku. Pod jakom vatrom, i dok su eliminsali mnoge militante u tom području, policajci su spasili ranjene vojnike", saopštila je izraelska policija.

Izraelska policija, od velikog napada Hamasa na jevrejsku državu, otpočela je žestoke napade na palestinske militante koji su ubijali i otimali civile i pripadnike snaga bezbednosti.

<a data-cke-saved-href="https://www.novosti.rs/hronika/zlocin/1289881/podignuta-optuznica-protiv-majke-koste-kecmanovica-jednoj-cauri-pronadjen-njen-dnk?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" href="https://www.novosti.rs/hronika/zlocin/1289881/podignuta-optuznica-protiv-majke-koste-kecmanovica-jednoj-cauri-pronadjen-njen-dnk?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" target="_blank" class="news-item title=" ПОДИГНУТА="" ОПТУЖНИЦА="" И="" ПРОТИВ="" МАЈКЕ="" КОСТЕ="" КЕЦМАНОВИЋА:="" На="" једној="" чаури="" пронађен="" њен="" ДНК"="" style="margin: 0px 0px 20px; box-sizing: border-box; color: rgb(233, 29, 30); text-decoration-line: none; display: flex; align-items: flex-start; padding: 0px; border-bottom: none; flex: 0 0 calc(50% - 7.5px); width: calc(50% - 7.5px);">

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading