ubistvo
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Kuvar Daren Osment je rekao da je platio nekome da njegova bivša partnerka bude ubijena u priznanju policiji - sedam godina nakon što je nestala u noćnom izlasku.

Alkoholičar Daren Osment optužen je za ubistvo Kler Holand, koja je nestala u Bristolu 2012. godine i čije telo nikada nije pronađeno, prenosi Independent.

Porota u Bristolskom krunskom sudu u ponedeljak je čula kako je 41-godišnjak trebalo da vidi Kler Holand nakon što je završio smenu u pabu u noći kada je nestala - ali je rekao policiji da se nisu sreli. , a on je otišao kući sam.

Međutim, Andrev Langdon KC, tužilac, rekao je poroti kako je Osment dao niz priznanja u pijanom stanju, uključujući i policiji, u godinama koje su usledile nakon nestanka Kler Holand.

Razgovori su otkrili kako je Osment okrivio Kler Holand za to što je njihovo dete zbrinuto pre nego što su se razišli 2010. godine, rekao je Langdon.

Godine 2014, Osment je rekao cimeru da je zadavio Kler Holand pre nego što je njeno telo bacio u Avonmut dokove, devet milja od grada, rekao je tužilac Langdon.

Zatim je 2018. rekao drugom čoveku u pabu da je nekome platio 500 funti da je „pogubi“.

Godine 2019, Osment je pozvao 999 u noćnom izlasku u Devonu u kojem je rekao: „Predajem se“. Kada je operaterka pitala „ubio si svoju bivšu?”, Osment je odgovorio: „Nekako, znam šta joj se dogodilo.

Kada je policija stigla, on je nastavio sa svojim priznanjem, rekao je gospodin Langdon, koji je pročitao transkript Osmenta koji kaže: „Nekome sam dao nešto novca i oni su je ubili."

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading