ubistvo
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Dejvid Trones (55) proglašen je krivim za prvostepeno ubistvo Delanei Cooper-Tronnes, nakon šestodnevnog suđenja. Porotnici su raspravljali oko pet sati pre nego što su vratili presudu.

Sudija ga je odmah osudio na doživotni zatvor.

Prema kancelariji državnog tužioca, Tronnes je potrošio hiljade dolara na renoviranje svoje imovine i nadao se da će se pojaviti u rijalitiju Renoviranje kuće zombija. Njegova revnost je dovela do bračnih poteškoća.

Odbijanje gospođe Cooper-Tronnes da se pojavi u emisiji uznemirilo je Tronnesa „do te mere da je dovelo do njenog ubistva“, saopštila je kancelarija tužioca, piše Independent.

Pronađena je pretučena i zadavljena na smrt u kući bračnog para u Delanei Parku u aprilu 2018, nakon spora oko renoviranja kuće. Tokom renoviranja njihovog doma, Tronnes je spavao u garaži dok je njegova supruga spavala u jednosobnoj studiji na imanju.

Dokazi predstavljeni tokom suđenja pokazali su da je gospođa Cooper-Tronnes ubijena u spavaćoj sobi i da je Tronnes pokušao da počisti pre nego što je policija stigla na lice mesta.

Trones je tvrdio da je pronašao svoju ženu u kadi nakon što je proveo dan čisteći i šetajući svoje pse, što je osporio medicinski islednik, na osnovu povreda lica gospođe Kuper-Tron i krvnih dokaza.

Tokom istrage, policijska uprava Orlanda je primetila netačnosti u Tronnesovoj priči. Istražitelji su takođe primetili da je Trones nije pokazao ni malo kajanja tokom ispitivanja i „nikada nije pustio suzu zbog smrti svoje žene“.

Tronnes je osuđen na doživotni zatvor u Odeljenju za popravke Floride.

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA - Pravnica krala, likvidirala muža pa zapalila brata! #fypシ゚viral #fypシ #fyp #dušmanka #dosije192 #dosije ♬ Creepy Violins - Apollo Nove

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading