ODVRNULA GAS I PRETILA DA ĆE RAZNETI CELU ZGRADU Novi detalji haosa u Mađarskoj, žena pokušala da ubije sve komšije
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kako prenose lokalni mediji, jedan od stanara je osetio čudan miris i posumnjao na gas, te je odmah digao uzbunu, dok je komšinica urlala sa prozora da će sve da eksplodira.

Stanari su pozvali policiju, a ubrzo je isključen gas u celoj zgradi, čime je sprečena tragedija.

Komšije žene, koja je u međuvremenu savladana i odvedena u bolnicu, kažu da su godinama strahovali od nje, jer je stalno pravila incidente i pretila, ali su sinoć mislili da će svoje pretnje konačno i ispuniti, prenosi Blikk.

Prema njihovim rečima, privedena žena je godinama pretila svima, a u nedelju je rekla kako će celu zgradu da digne u vazduh. Reč je, navode, o ženi koja u zgradi živi decenijama, a koja je počela da pravi probleme nakon što su joj roditelji preminuli.

 

 

"Prošle godine je situacija bila toliko nepodnošljiva da je intervenisala i policija", rekao je jedan od stanara dodajući da je situacija u nedelju eskalirala.

Kako je žena odbijala da se preda, policija je provalila u njen stan i savladala je.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading