Samoubistvo
Foto: Printscreen/Prinscreen

Usred borbe sa metalnom bolešću, Hajns je odlučio da skoči sa mosta. Istog trenutka se pokajao, ali već je bilo kasno jer je skočio sa 67 metara visine.

On se kretao 120 km na čas i udarac u vodu je jednak onom kao kada čovek padne na beton.

Shvatio je da će preminuti ukoliko padne na glavu, te je uspeo da se okrene u vazduhu i da prvo nogama dodirne vodu.

Prilikom pada zadobio je teške povrede, umalo da dođe do preloma kičme, ali uprkos bolu on je pokušavao da se održi na površini. Međutim, nije imao snage za to.

Dok je tonuo, osetio je da ga nešto gura

- Mislio sam da je to ajkula, pa sam je udario. Uskoro je stigla obalska straža - ispričao je on u svojoj ispovesti.

Životinja koja ga je spasila je bio morski lav koji mu je pomogao da ispliva na površinu, a kada ga je životinja dovela skoro do obale, obalska straža je primetila mladića i spasila ga je. 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading