ajkula
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Lokalnog surfera je ubila ajkula, a jedan očevidac je na društvenim mrežama rekao policiji da bi mogao pronaći ajkulu i ubiti je. . . i zauzvrat vratiti telo ubijenog čoveka

Velika bela ajkula snimljena je samo nekoliko trenutaka nakon što se veruje da je usmrtila čoveka.

Neimenovani 55-godišnjak je tokom noći bio žrtva napada u Južnoj Australiji, ali njegovo telo nije pronađeno. Jedino što je pronađeno su delovi daske za surf čoveka, sa ogromnim tragom ugriza, dok surfer u blizini tvrdi da je snimio zver nekoliko trenutaka nakon napada, na kojoj se vidi kako džinovska ajkula pliva.

Govoreći za lokalne vesti, Džef Šmuker je rekao: „Napala ga je sa strane. Jednom je pao i ponovo se podigao i ponovo pao i to je poslednji trenutak kada sam ga video." Smatra se da je ajkula duga četiri metra.

Snimak, koji je postao viralan na društvenim mrežama, prikazuje ogromnu ajkulu kako pliva u oblasti za koju se smatra da je muškarac napadnut. Čini se da mamutska zver, brzo prikazana kamerom, kruži oko određenog mesta, izlazi na površinu samo na nekoliko sekundi, ali ponovo nestaje u dubokom plavom moru.

 

 

Čovek za koga se veruje da je to snimio kasnije je otišao na svoj Instagram kako bi doveo u pitanje taktiku policije da pronađe telo. Rekao je: „Nisam siguran zašto biste poslali helikopter ovde da tražite . . Šta? Danas sam se raspravljao sa policijom da znam gde je telo surfera. Unutar ajkule je – mogu da nađem tu ajkulu pre zalaska sunca i da vratim to telo, a vi hoćete ovde da kružite u helikopteru. Tražite šta?"

Uprkos čovekovim tvrdnjama, potraga od strane policije je u toku. Video snimak potrage za ajkulom je postavljen na Instagramu, na kojem se vidi helikopter koji leti unaokolo pokušavajući da pronađe telo u nečemu što se čini da je uzburkana voda, prenosi Dejli star.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading