Pucnjava u Filadelfiji
Foto: AP/Yong Kim (MBI)

Ljubomorna devojka optužena je da je otrovala svog dečka antifrizom dok je išao da prikupi ček od nasledstva od 30 miliona dolara - ali njegova porodica tvrdi da su oboje bili prevareni.

Stiven Edvard Rajli mlađi, 51, se razboleo dok je 3. septembra otišao na aerodrom Majnot da pokupi iznenađujuću isplatu od više miliona dolara.

Policija kaže da ga je njegova devojka Ina Tea Kenojer (47) otrovala, što je dovelo do njegove smrti dva dana kasnije, a policajci kažu da je jeziv čin vođen „finansijskim motivima“.

Građevinski radnik Rajli imao je velike planove za milione koje je trebalo da dobije, ali očigledno nije želeo da Kenojer u njima učestvuje i planirao je da raskine sa njom.

Ali, prema Rajanu Rajliju, 21-godišnjem sinu žrtve, par je nesvesno postao žrtve onlajn prevare i u stvarnosti, nikada nije bilo nikakvog novca.

Prema Rajanu, njegov otac je primio e-poštu od osobe koja je tvrdila da je advokat nepoznatog „dalekog rođaka“ i organizovala da se sastane sa njim na aerodromu Minot kako bi potpisala novac.

„Nije bio sumnjičav pre nego što je otišao na aerodrom, ali je bio ubeđen da je nasledio novac i da će ga dobiti kada navodni advokat sleti“, rekao je Rajan za Post.

„Planirao je da kupi hektare zemlje, a da meni i nekima od moje braće pokloni deo. Zatim da otvori sopstvenu prodavnicu automobila."

„Ali navodni advokat se nikada nije pojavio. To je bila prevara. Nažalost, to je bio stranac koji je uspeo da prevari mog oca da poveruje da je to istina."

Rajan je dodao da je Kenojer takođe verovao da će Rajli, otac petoro odraslih sinova, dobiti neočekivani novac i da je to bio „njen motiv“ da ga je navodno ubila.

„Nisu bili previše srećni [i] moj tata je želeo da je ostavi na neko vreme“, rekao je on.

„Ona jednostavno nikada nije radila i bežala je od njega. Bila je izuzetno lenja i nikada ništa nije radila. [Moj tata] je bio veoma brižna osoba i dao je sve od sebe da pomogne onima oko sebe.”

BONUS VIDEO

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA Ubila svog supruga da bi se dokopala njegovog stana! #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
SAD

Komentari (0)

Loading