lider bošnjačke stranke
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen/ EPP

Prema informacijama, Ibrahimović se našao na meti kritika članova predsedništva, koji tvrde da ih nije informisao o procesu pregovaranja i toku razgovora sa mandatarom Milojkom Spajićem.

Većina članova Predsedništva Bošnjačke stranke smatra da je kompletan postupak enigmatičan tražeći sednicu Glavnog odbora na kojoj bi Ibrahimović trebalo da iznese zašto je BS od najpoželjnijeg koalicionog partnera ostala bez poluga izvršne vlasti, tražeći njegovu odgovornost kao jedinog pregovarača u ime BS-a.

Predsednik BS-a, po Statutu saziva ključno političko telo te partije Glavni odbor, a Ibrahimović sedmicama izbegava da to uradi.

Nezadovoljstvo među članstvom Bošnjačke stranke je sve veće, dok Ibrahimović neulazak u vlast pravda “da BS ne može sa Andrijom Mandicem”.

“Diskusija se razbuktala usled činjenice da se sa novoizabranim predsednikom Skupštine Andrijom Mandicem sastaju i predstavnici zemlja koje su NATO članice, te su od Ibrahimovića tražili da se i on izjasni šta misli o tome. Ne trpeći takvu vrstu kritike, koju je Ibrahimović očigledno shvatio kao provokaciju, on je ukinuo online platformu komunikacije najavljujući da će stranka imati odgovor za one koji su neistomišljenici”, naveo je izvor iz grupe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading