Deda gleda u mrtvu unuku
Foto: Profimedia/Profimedia

- U šumi kojom smo trebali da se krećemo, tamo leži stotinak leševa u rovovima, a pored puta leže raskomadani ljudi. Siguran sam da ima još vojnika tamo. Sve je samleveno pametnim bombama i artiljerijom - opisao je Sidorenko.

Dodao je da je njegova grupa praktično uništena tokom iskrcavanja, kao i da se zatim predala ruskoj vojsci.

Ove nedelje, guverner Hersonske oblasti Vladimir Saldo naveo je da su ukrajinske oružane snage nedavno „bacile meso“ na ruske položaje na levoj obali Dnjepra i prešle reku sa snagama veličine jedne i po čete u malim grupama.

Prema njegovim rečima, ruske oružane snage su poslale dodatne i stvorile „vatreni pakao“ za neprijatelja - ukrajinska vojska je izgubila oko stotinu ljudi u poslednjem dva dana. 

- Moral Oružanih snaga Ukrajine, primetio je guverner, izuzetno nizak, skoro svaki dan se predaju novi zatvorenici. Planovi ukrajinskih oružanih snaga da se iskrcaju na levu obalu Dnjepra i uđu u operativni prostor otišli ​​su dođavola, nisu imali šanse. Ovo je bila poslednja šansa za Zelenskog da zadobije naklonost svojih gospodara - naglasio je Saldo.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading