Hamas
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Kasam je u petak objavio na svom Telegram kanalu video snimak taoca Arije Zdmanoviča koji je preminuo od napada panike u ponovljenim bombaškim napadima oko pritvora, uz napomenu da je bolovao od hroničnih bolesti, uključujući srčane, objavila je libanska televizija Al Majadin.

Al-Kasam je naveo da je jedan broj talaca prebacio u centre za negu radi lečenja zbog ozbiljnosti njihovog zdravstvenog stanja. Takođe, Al-Kasam je objavio pismo zarobljenog regruta Faula Azaija Marka Azijanija koji je ubijen u izraelskom bombardovanju 9. novembra.

Abu Obaida objavio je 4. novembra da je od 7. oktobra u izraelskom bombardovanju Gaze poginulo više od 60 izraelskih zarobljenika u Gazi, a da se 23 tela još nalaze pod ruševinama. Porodice talaca održale su brojne demonstracije tražeći prekid rata, povratak talaca i odlazak izraelskog premijera Benjamina Netanijahua.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading