"APUSRDNA SKUPINA GLUPOSTI" Zaharova kritikovala Bajdenov autorski tekst
Foto: Alo! Ilustracija A.V.

- Pročitala sam 'članak Bajdena' o tome kako će sukob u Ukrajini i na Bliskom istoku 'dovesti do velikog napretka'. To je onaj slučaj, kada poželite da sačekate analizu - ne članka, već autora - prokomentarisala je Zaharova na Telegramu.

Bajden je, podsetimo, u pomenutom tekstu napisao da "u trenutku kada postoji toliko nasilja i patnje u Ukrajini, Izraelu, Gazi i mnogim drugim mestima, teško je i zamisliti da je nešto drugo moguće".

Dalje, on navodi da nikada ne treba zaboraviti na ono što smo naučili iz istorije, a to je da "od velike tragedije i potresa može doći do ogromnog napretka".

- Više nade, više slobode, manje besa, ogorčenosti i rata - to je ono što je američki predsednik naveo kao nešto što očekuje da vidi nakon završetka pomenutih sukoba.

I u tome svemu, naravno, imaće ulogu i Sjedinjene Američke Države, koje će, kako kaže, sprovoditi jednu takvu strategiju "na Bliskom istoku, u Evropi i u celom svetu".

- Svaki korak koji činimo na tom putu ka takvoj budućnosti je napredak, koji čini svet bezbednijim, a SAD više zaštićenim - poručio je Bajden. 

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading