UKLETA BIRTIJA Lovci na duhove ne smeju ni da joj priđu, beže glavom bez obzira
Printscreen

Lovac na duhove rekao je da je bio primoran da rano napusti pab Vest Countri tokom istrage jer je bio previše uplašen.

Toni Ferguson, istraživač paranormalnog sa skraćenim radnim vremenom, obilazi zemlju i posećuje mesta koja se pričaju o ukletim mestima.

Tokom posete Ancient Ram Inn u Voton-under-Edge, Gloucestershire prošle godine, Toni i njegov tim iz Ghost2Ghost-a rekli su da su doživeli neobjašnjiva paranormalna dešavanja. Od tada ga je proglasio jednim od najukletijih mesta u Velikoj Britaniji.

Dok je bio tamo, tim je uspeo da kamerom uhvati neke jezive prizore i zvukove koji su ih uverili u status ukletog gostionice. Toni, koji takođe radi kao lični trener, rekao je za Glosteršir uživo: "Bio sam veoma skeptičan, ali bilo je toliko stvari koje nisam mogao da objasnim."

Dodao je: „Obično nisam na ivici tokom istraga, ali ovo mesto je delovalo veoma jezivo i zlokobno. Stalno sam video ovu stvar kako lebdi iznad nas, činilo se da nas prati unaokolo. U jednom trenutku smo čuli da neko izgovara reč „Džin“ što je arapski za 'duh' ili 'demon'. Video sam maglu kako mi dolazi, osetio sam ruku na vratu i čuo razne zvukove koje nisam mogao da objasnim. Otišli ​​smo dva sata ranije jer su se svi osećali neprijatno - to je jedno od najukletijih mesta u Velikoj Britaniji daleko."

Ancient Ram Inn je nekadašnja gostionica, a nedavno se pretvorila u turističku atrakciju zbog svoje reputacije paranormalne lokacije. U njemu je živeo čovek po imenu Džon Hamfris pre njegove smrti 2017. godine, a neki tvrde da ga je mučila njegova „ukleta“ priroda. Priča se da je krčma, za koju se priča da je podignuta na drevnom paganskom groblju, nekada bila korišćena za veštičarenje i obožavanje đavola. Ljudi takođe veruju da su se u kući dogodila mnoga ubistva i smrti - a duhovi koji su ostali nakon toga često se daju poznati.

Pre njegove smrti, gostionica je bila predstavljena na Most Haunted, na kojoj se bivši vlasnik Džon priseća: „Dok sam pokazao na ukleti ugao, naišao je veliki bljesak i pogodio me strašnom snagom. Bacio me je sa jednog kraja sobu u drugu, a ja sam bio prikovan uz zid, bespomoćan."

Toni, koji je osam godina bio istraživač paranormalnog sa pola radnog vremena, želeo je da vidi ima li istine u ovim glasinama i rezervisao je noć u Ancient Ram Inn u februaru rešen da sazna istinu. Toni je postavio sopstvenu CCTV kako bi kamerom snimio sva paranormalna dešavanja - i došao sa čitavim nizom sablasnih snimaka. Rekao je: "U 'veštičijoj sobi' videli smo ovu kuglu, svetlosnu anomaliju, kako lebdi prema meni i to se takođe pojavilo na kameri. Čuli smo zvukove i otišli ​​u prostor štale da istražimo, a tu je magla koja je dolazila prema meni - Ali nije bilo hladno. Rečeno nam je da se neko navodno obesio u tom području. Bilo je toliko lupanje i čak smo čuli zvuk vučenja iznad nas, ali gore nije bilo nikoga."

Ali stvari su postajale sve zlokobnije kako je veče odmicalo. Toni je rekao: „Onda u delu dnevne sobe, naš portal - uređaj koji se koristi za povezivanje sa zagrobnim životom - rekao je reč 'Jinn' koja je na arapskom jeziku za 'duh' ili 'demon' dok je kugla lebdela iznad naših glava. Tačka soba je postala veoma mračna i čuli smo vrlo jasno "jebi te" u bestelesnom muškom glasu - ali mi smo bili jedini muškarci u kući. Onda smo čuli mjaukanje ove mačke, ali nije bilo mačaka u blizini. Glasine sugerišu da je veštičina mačka umrla u ovoj kući i da je navodno mumificirana negde ispod nje. Najgore je bilo kada sam osetio nešto oko vrata - nikoga nije bilo, ali sam osećao kao da me dave."

Tim za lov na duhove planirao je da ostane do 'časa veštica' u 3 sata ujutro, ali su bili toliko uplašeni sablasnim dešavanjima da su otišli ​​dva sata ranije. Vođa grupe je rekao: „Događalo se toliko stvari koje jednostavno nisam mogao da objasnim ili razumem. Žene u našoj grupi su bile posebno željne da odu jer šta god da je tamo bilo je najviše ciljano na njih. Ja inače nisam na ivici tokom istraga, ali ovo mesto je delovalo veoma jezivo. Tokom noći šta god da je bilo, takođe je postajalo sve zlokobnije. Bio sam tako šokiran time - rekao bih da je to jedno od najposećenijih mesta u Velikoj Britaniji, daleko."

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading