Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

U domenu smelih susreta sa divljim životinjama, nedavni virusni video zauzeo je internet olujom, pokazujući izuzetan podvig hrabrosti i veštine. Snimak beleži trenutak koji zaustavlja srce kada neustrašivi čovek uspešno hvata ogromnu anakondu koristeći samo gole ruke. Ovaj zadivljujući susret sa ogromnom zmijom zaokupio je gledaoce širom sveta, izazivajući divljenje i čuđenje njegovom smelom hrabrošću.

Video koji je na Instagramu postavio Majk Holston, čuvar zoološkog vrta iz Majamija na Floridi, koji sebe naziva Pravim Tarzanom i Kraljem džungle, prikazuje gospodina Holstona kako se neustrašivo suočava sa džinovskom zmijom. Često deli video snimke svojih interakcija sa divljim životinjama.

Video počinje tako što se čovek oprezno približava ogromnoj anakondi, koja izgleda udobno smeštena u svom prirodnom staništu. Kako neizvesnost raste, čovek iskoristi trenutak prilike i brzo zgrabi zmiju, pokazujući zadivljujući nivo preciznosti i kontrole. Posmatrači, verovatno kolege avanturisti ili posmatrači, reaguju sa mešavinom šoka i strahopoštovanja dok čovek vešto rva strašnu zmiju da se pokori.

Naslov sada viralnog videa glasi: „Kakva ekspedicija ...uspešno je uhvatila monstrum anakondu iz Venecuele“.

Postavljen pre 5 dana na Instagramu, video je sakupio preko 11,2 miliona pregleda i niz komentara. Korisnik je napisao: "Verovatno najhrabriji crnac na ovoj planeti."

Drugi korisnik je napisao: "Završetak poljupcem."

„To je divno impresivno“, napisao je treći korisnik na Instagramu.

Slušajte najnovije pesme samo na JioSaavn.com
„Zaista moraš biti toliko napet i neustrašiv da se nosiš sa jednim od njih u divljini“, napisao je četvrti korisnik.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading