Gljivice
Foto: Printscreen/Facebook

Hana Sikamor, koja živi u Melburnu u Australiji, napravila je uznemirujuće otkriće dok je njena prijateljica čupala neke od njenih podnih dasaka.

Poznato kakvu reputaciju Australija ima za luda otkrića, ali ovo je ostavilo sve bez teksta.


Ona je postavila sliku jezivog rasta nečega što liči na džinovsku paukovu mrežu punu sluzi na australijsku Fejsbuk grupu i napisala:„Imate li ideju šta je ovo?“.

Jedna osoba je uporedila crne korene sa 'Venomom' iz Marvelovih filmova. Drugi komentator je sugerisao da to izgleda kao scena iz Netflik-ove uspešne naučno-fantastične horor serije. Međutim, drugi su izneli neke konkretne teorije, sugerišući da bi to zapravo mogla biti sluzava buđ, crna buđ ili čak potencijalno korenje drveća. Crna buđ bi mogla biti najgori ishod, nakon što je povezana sa izazivanjem brojnih zdravstvenih problema kao što su otežano disanje i demencija.
Gljivice

Facebook

 


„To je verovatno nešto što treba da pogleda građevinski inženjer.“

Dr Patricsija, kustos za mikologiju u Državnom muzeju Njujorka u Albaniju, rekla je:

„Bez lično ispitivanje gljivice (gledajući je mikroskopski i tražeći druge potpise u strukturi) ne mogu biti 100% sigurna, ali ovo izgleda kao micelijum gljive „mokre truleži“ zvane Coniophora Puteana, koja se ponekad naziva i „podrumska trulež“ ili „kellerschvam“ na nemačkom.

Gljivice

Facebook

 

 Čini se kao da su čak i profesionalni mikolozi zbunjeni otkrićem,a nije poznato kako je vlasnica rešila ovaj problem.

BONUS VIDEO 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading