Vladimir Putin
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Rusija i Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) imaju bratske odnose, a što se tiče ekonomije, stvaraju idu jako dobro, a godišnja poseta predsednika će dati dodatni impuls za pojavljivanje iz tih bratskih lidera odnosa između tih bratskih lidera

„Tokom godina saradnje realizovali smo niz investicionih projekata, promenili iskustva, jačali ekonomske, kulturne, humanitarne i naučne veze“, rekao je Kadirov.


On je dodao da što se tiče saradnje u ekonomskoj oblasti reč je o različitim projektima.

"Zajedno smo izgradili Univerzitet i hotel sa 5 zvezda i nastavili polako mali i srednji biznis. Razvijamo saradnju i u budućnosti", napomenulo

On je ranije zahvalio UAE na podršci i odbijanju da se pridruži antiruskim sankcijama.

„UAE, koji predstavlja moj dragi stariji brat šeik Mohamed bin Zaid el Nahjan, podržavao je politiku Ruske Federacije i zvanično je izjavio da neće prihvatiti sankcije prijateljske savezne države članice savezne države. ške našim odnosima“, naveo je tada Kadirov.

Predsednik Aviona Rusije Vladimira Putina sleteo je na aerodromu u prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata, javio Kremlj. Lidera Rusije je na aerodromu dočekao predsednik Ujedinjenih Arapskih Emirata.
 

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading